Τον τρόπο να αποκτήσουν νιρβάνα και να αποβάλλουν το φρικτό στρες της δουλειάς βρήκαν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών στη Νέα Υόρκη. Πώς; Με ενδεφλέβιες ενέσεις.

Και εδώ έρχεται η γιατρός Erika Schwartz, η οποία έχει ιδρύσει το Evolved Science στο Μανχάταν, ένα τύπου ιατρικού «σπα» όπου αντί για θεραπείες προσώπου και μασάζ, ενισχύει και θωρακίζει με ενέσεις τον οργανισμό.

Στρεσαρισμένοι εργαζόμενοι κάνουν ουρά στο ιατρείο της Schwartz στην 5η Λεωφόρο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στους φρενήρεις ρυθμούς. Η γιατρός προχωρά σε εγχύσεις που προσφέρουν μια τόνωση στον εγκέφαλο και στο σώμα των πελατών της.

Η Dr. Schwartz, σύμφωνα με το Newyorkpost, ακολουθεί για χρόνια αυτή την πρακτική των ενδοφλέβιων εγχύσεων (πρόκειται για δόσεις από αμινοξέα, βιταμίνες, αποτοξινωτικά και αντιοξειδωτικά).

«Μας επισκέπτονται πριν και μετά τη δουλειά για να σιγουρευτούν ότι θα παραμείνουν προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι». «Ξέρετε» εξηγεί «έχουν ραντεβού με πολλούς πελάτες αλλά θέλουν και να καταφέρνουν να περνούν καλά και να διασκεδάζουν… Στρεσάρονται όλο και πιο πολύ».

Οι πελάτες- ασθενείς νιώθουν τη διαφορά το πολύ τις επόμενες 36 ώρες ενώ οι συνιστώμενες επισκέψεις είναι μια φορά την εβδομάδα για πέντε εβδομάδες και αργότερα όποτε χρειαστεί.

«Όχι, δεν είναι εθιστικές όπως η ζάχαρη γιατί εγχύονται κατευθείαν στις φλέβες», σημειώνει η γιατρός η οποία απασχολεί προσωπικό 13 ατόμων στην ιδιαίτερη αυτή κλινική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook