Το τελευταίο διάστημα, εφαρμόζεται και στα Χανιά, μια πρωτοποριακή μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ – Ενημερωθείτε και για το ιατρικό τατουάζ

Τώρα η αφαίρεση του τατουάζ είναι πιο εύκολη από ποτέ και με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωθείτε επίσης και για το ιατρικό τατουάζ.

Πολλοί άνθρωποι, ψάχνουν συχνά τρόπους, για να απαλλαγούν από ένα «ανεπιθύμητο» τατουάζ που έκαναν στο παρελθόν.

Τις περισσότερες φορές, είτε το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, είτε δημιουργούνται ανεπιθύμητες καταστάσεις, που κάποιες φορές μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και προβλήματα υγείας.

Τη λύση, έρχονται να δώσουν εξελιγμένες τεχνικές που συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα, έναντι όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Το τελευταίο διάστημα, εφαρμόζεται και στα Χανιά, μια πρωτοποριακή μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Την καινοτόμο μέθοδο εφαρμόζει η Σοφία Γιανναράκη, της Dermalife, η οποία και μας εξηγεί τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρει η κυρία Γιανναράκη «Το να κάνει κάποιος τατουάζ παραμένει ακόμα στη μόδα αλλά οι μόδες με τα χρόνια αλλάζουν (π.χ. tribal). Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου σε κάποιες θέσεις εργασίες, ακόμα και σήμερα τα τατουάζ απαγορεύονται. Επίσης, υπάρχουν πολλοί που κάνουν τατουάζ σε νεαρή ηλικία από επιπολαιότητα ή αυθορμητισμό και αργότερα θέλουν να το αφαιρέσουν».

Η πρωτοποριακή μέθοδος,  πως εφαρμόζεται και που υπερτερεί

Η τεχνική αυτή ξεκίνησε, στις αρχές του 1990 στις Η.Π.Α., μετά από πολλά χρόνια μελέτης, και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Η διαδικασία είναι σχεδόν παρόμοια με τη παραδοσιακή διαδικασία του να κάνετε ένα  τατουάζ. Πρόκειται για μια ειδική κρέμα η οποία εφαρμόζεται στην επιθυμητή περιοχή με τη χρήση της κατάλληλης βελόνας και έχει την ιδιότητα όταν έρθει σε επαφή με τις χρωστικές ουσίες  του τατουάζ να τις εγκλωβίζει και να τις απομακρύνει μέσω της  επιφάνειας του δέρματος.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους, αυτή η τεχνική αφαίρεσης τατουάζ είναι μη επιλεκτική στο χρώμα, αφού αναγνωρίζει όλα τα χρώματα και δε δημιουργεί άλλους  χρωματισμούς.

Σύμφωνα με την κυρία Γιανναράκη, η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής, διότι δεν απελευθερώνει θερμότητα, καθώς αποβάλει όλα τα χρώματα  διαμέσου της επιφάνειας του δέρματος και όχι μέσω του λεμφικού συστήματος.

Επομένως είναι πιο αποτελεσματική, λιγότερο επώδυνη και πολύ πιο ασφαλής. Στα θετικά, περιλαμβάνεται επίσης και το προσιτό κόστος, καθώς η εφαρμογή της κοστίζει πολύ λιγότερο σε σχέση με άλλες μεθόδους αφαίρεσης

Στο ερώτημα για το εάν αυτή η μέθοδος έχει κάποιες παρενέργειες, η απάντηση είναι φυσικά όχι. Το μόνο που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε είναι η αίσθηση πόνου.  Λόγω του ότι χρησιμοποιούνται βελόνες, η μέθοδος αυτή είναι λίγο επώδυνή, αλλά πάντα σε σημείο υποφερτό. Σημασία για τον πόνο έχει επίσης και το σημείο του σώματος που βρίσκεται το τατουάζ.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για την οριστική αφαίρεση

Για να αφαιρεθεί ένα τατουάζ οριστικά, συνήθως χρειάζονται 3-7 συνεδρίες. Παρόλα αυτά όμως  δε μπορούμε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θεραπειών που απαιτούνται,  γιατί δε μπορούμε να ξέρουμε πόσο βαθιά στο δέρμα βρίσκονται οι χρωστικές ουσίες και τι τύπου μελάνια έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το σημαντικότερο όμως για την οριστική απαλλαγή από τα τατουάζ μας, οποία μέθοδο και αν έχουμε  ακολουθήσει, είναι να εμπιστευόμαστε πάντα επαγγελματίες τεχνίτες, να έχουμε υπομονή και να τηρούμε τις συμβουλές περιποίησης μετά την εφαρμογή.

Info: Εκτός από την αφαίρεση τατουάζ, η Dermalife ειδικεύεται επίσης και στο ιατρικό τατουάζ κεφαλής, ως μέθοδος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και αλωπεκίας. Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική η οποία προσθέτει ένα σημαντικό ποσοστό πυκνότητας στο τριχωτό της κεφαλής, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται. Ουσιαστικά η τεχνική αυτή μιμείται τη ρίζα της τρίχας, προσθέτοντας δίπλα της όσες ακόμα χρειαστούν, κάνοντας τις να φαίνονται σαν αληθινές. Μάθετε περισσότερα εδώ…

Dermalife (medical tatoo/tatoo removal)
Κισσάμου 192, Χανιά
Τηλ.: 6974311759
email:
[email protected]

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook