Είναι ο αγαπημένος των ξενύχτηδων. Των γλεντζέδων, των σεκλεντισμένων και των … πεινασμένων. Ο Κώστας Σωμαράκης ο γνωστός σε όλους Κρητικός με σήμα κατατεθέν την καντίνα στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου είναι μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στο νυχτερινό Ηράκλειο.

Με παράδοση και ειδίκευση στο καλό βρώμικο φαγητό – όπως λέγεται στην πιάτσα – ο Κρητικός έχει καταλήξει να γίνει το πιο … must νυχτερινό στέκι . Δεν υπάρχει κανείς που μετά από μια μαραθώνια βραδιά … γλεντιού να μην έχει καταλήξει στην καντίνα του Κωστή και να μην έχει δοκιμάσει το φημισμένο σάντουιτς με πανσέτα ή σουβλάκι.

Και δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει φύγει χορτασμένος χαμογελαστός. Γιατί μαζί με το φαγητό έρχεται πακέτο και η διασκέδαση με το εκρηκτικό του … ταμπεραμέντο να εξασφαλίσει την καλύτερη κατάληξη μιας ευχάριστης βραδιάς. Αν είναι στις καλές του δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει χωρίς πείραγμα τους θαμώνες ενώ αν σταθεί κάποιος τυχερός μπορεί να τον πετύχει να τραγουδάει live ψήνοντας. Και για τους φανατικούς διατίθενται cd με συλλογές από επιλεγμένα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος !

Η δημοφιλία του αποδεικνύεται και από τους χιλιάδες φίλους που έχει αποκτήσει στο facebook. Στα δυο προφίλ του συγκεντρώνονται περισσότεροι από 10.000 φίλοι στην πλειοψηφία τους νεαροί με την δυναμική που έχει αποκτήσει στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να αποδεικνύει περίτρανα την συμπάθεια που εμπνέει σε όλους όσοι έχει τύχει να τον γνωρίσουν από κοντά …

Ο Κωστής ο Κρητικός τραγούδησε τον Μπαλαμό στο Κάνε μου Like με την Αννίτα Πάνια, τη Σοφία Μουτίδου, τον Θάνο Καλλίρη και τον Νίκο Μουρατίδη.

Δείτε το βίντεο του Kriti Channel

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook