Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ οδήγησαν έναν 31χρονο στο φριχτό έγκλημα

Μια απίστευτη δολοφονία έγινε σε θέρετρο της Ελβετίας. Ένας 23χρονος Βρετανός απόφοιτος Management δολοφονήθηκε άγρια με κηροπήγιο από πλούσιο γόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος γιος εμπόρου έργων τέχνης, Μπένετ Βον Βέρτες (Bennet von Vertes) σκότωσε με… κηροπήγιο τον 23χρονο φίλο του, Άλεξ Μόργκαν, (Alex Morgan), γιατί τον πέρασε για…εξωγήινο!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 31χρονος δράστης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και δολοφόνησε τον νεαρό φίλο του γιατί τον μπέρδεψε για πράσινο εξωγήινο μέσα στις παραισθήσεις του. Αφού τον χτύπησε με ένα κηροπήγιο, τον έκοψε με θραύσματα γυαλιού και τον έπνιξε ,ενώ έκαναν διακοπές στο σαλέ των γονιών του.

Ο Βέρτες, ο οποίος αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο λόγο, έχει σύγχρονη γκαλερί στη Ζυρίχη, προσφέροντας έργα τέχνης του Andy Warhol και του Damien Hirst.

Οι δύο άντρες, που γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν μαζί στο Λονδίνο, διασκέδαζαν μόνοι τους, με τον Βέρτες να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να έχει πάρει κοκαΐνη και υπνωτικά χάπια, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν παρανοϊκές ψευδαισθήσεις.

Ο Βέρτες είχε αρχίσει να πιστεύει ότι έχει υπερδυνάμεις και πως ο φίλος του είχε μετατραπεί σε πράσινο εξωγήινο που προσπαθούσε να τον σκοτώσει, νομίζοντας ότι είναι οι τελευταίοι δύο άνθρωποι στον πλανήτη. Άρχισε να καρφώνει τον 23χρονο με θραύσματα γυαλιού από ένα σπασμένο τραπέζι, να τον χτυπά με το κηροπήγιο και να του το βάζει στον λαιμό, με αποτέλεσμα να τον πνίξει.

«Ο λατρεμένος μου Άλεξ άξιζε να ζήσει μια εκπληκτική ζωή, να φέρει αγάπη, γέλιο και πρωτοτυπία στον κόσμο και όχι να τον σκοτώσουν. Ο πόνος μεγαλώνει. Μου άρπαξαν βίαια ένα τεράστιο κομμάτι από την ύπαρξή μου, όταν μου είπαν ότι το παιδί μου έχει πεθάνει. Έχω ένα τόσο μεγάλο κενό που μερικές φορές το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αναπνέω», δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα του 23χρονου.

Η δολοφονία που είχε γίνει στις 30 Δεκεμβρίου του 2014, ήρθε ξανά στο φως, καθώς διεξάγεται η δίκη της υπόθεσης.

Ο δράστης, είχε συλληφθεί από την αστυνομία, την οποία είχε καλέσει ο ίδιος στη βίλα του, λέγοντας πως υπάρχει ένας βαριά τραυματισμένος άντρας στο σπίτι του. Στη συνέχεια ο Βέρτες οδηγήθηκε στις φυλακές.

Πάντως οι γείτονες του δράστη, ο οποίος συνήθιζε να κυκλοφορεί με Πόρσε, είπαν πως ο Βέρτες ήταν καλό και γοητευτικό παιδί.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook