Ένα καλό πήγε να κάνει 53χρονος στην Κάρπαθο μεταφέροντας τέσσερις τσιγγάνες από τα Πηγάδια στις Μενετές, το οποίο του κόστισε ….. 4000 ευρώ!

Τόσα δηλαδή ήταν τα χρήματα που του αφαίρεσαν οι αθίγγανες κατά τη διάρκεια της διαδρομής με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι τρεις από αυτές, ενώ η τέταρτη αναζητείται!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το protothema.gr, οι τρεις αθίγγανες ηλικίας 53, 46 και 63 ετών μαζί με την τέταρτη ομόφυλή τους που διαφεύγει, απογευματινές ώρες της 4ης Αυγούστου επιβιβάστηκαν στο δημοσίας χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο του 53χρονου προκειμένου να τις μεταφέρει από τα Πηγάδια στις Μενετές Καρπάθου.

Όμως κατά τη διαδρομή οι δράστιδες κατάφεραν να αφαιρέσουν από το σακάκι του 53χρονου χωρίς να γίνουν αντιληπτές το χρηματικό ποσό των 4000 ευρώ.

Μόλις ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου, αστυνομικοί του οποίου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις τρεις αθίγγανες, οι οποίες με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες. Ωστόσο σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Και άλλη κλοπή στη Ρόδο

Στο εδώλιο του αρμόδιου δικαστηρίου θα καθίσει 18χρονος κάτοικος Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπή 5 ευρώ! Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ο 18χρονος προχθές το πρωί έσπασε το τζάμι σταθμευμένου φορτηγού αυτοκινήτου δημοσίας χρήσεως και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ. Η κλοπή καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι οποίοι και συνέλαβαν τον νεαρό και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook