Τι λέει επιχειρηματίας της ευρύτερης περιοχής

Μεγάλη καθυστέρηση στο έργο των βιολογικών καθαρισμών  στον Πλακιά καταγγέλλει επιχειρηματίας της ευρύτερης περιοχής καθώς όπως μας λέει τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επιχειρηματίες λόγω αυτού του έργου έχουν φτάσει στα όρια τους!

Ο λόγος είναι ότι ο κεντρικός επαρχιακός δρόμος που ενώνει το Ρέθυμνο με το Ροδάκινο και τα Σφακιά έχει κλείσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας “Καράδρομος” για την διέλευση των οχημάτων.

Όπως μας αναφέρει ο αναγνώστης μας, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, με πρώτο και κυριότερο ότι τα λεωφορεία και άλλα μεγάλα οχήματα δεν μπορούν να διέλθουν από τον δρόμο που έχουν ορίσει οι ίδιοι οι αρμόδιοι, και μιλάμε μάλιστα για μια τουριστική περιοχή!

Ο δρόμος είναι επικίνδυνος και σε άθλια κατάσταση με τις λακκούβες να ξεφυτρώνουν δεξία και αριστερά ενώ η σήμανση είναι ελλιπέστατη.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης στο Flashnews.gr, “Περιμέναμε προχθές ένα γκρουπακι τουρίστες και οι άνθρωποι παραπλανιόντουσαν δύο ώρες σε χωματόδρομους και χωράφια μέχρι που πήγαμε εμείς και τους βρήκαμε σε κάτι χωράφια” καθώς οι ίδιοι δεν ήξερα προς τα που να κατευθυνθούν! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook