Σύμφωνα με το LiveNews, το απόγευμα η μητέρα ενός από τα παιδιά που ξεψύχησαν στην άσφαλτο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η κηδεία του παιδιού της θα γίνει την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί ενώ η κηδεία του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Σοκάρουν οι αναρτήσεις των παιδιών

Παράλληλα ανατριχιαστικά είναι τα μηνύματα που ανάρτησαν τα παιδιά στο facebook λίγες μέρες πριν χάσουν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Ο  19χρονος της παρέας είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί και από κάτω σχολίαζε: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό αναρτώντας μια φωτογραφία αλλά και μια κλήση που είχε πάει από την τροχαία γιατί δεν φορούσε κράνος. 

Τα πέντε σενάρια για το τροχαίο δυστύχημα 

-Το ΙΧ κινούταν με υπερβολική ταχύτητα και ο άπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω μιας μικρής στροφής που υπάρχει 10 μέτρα πριν από το σημείο.

-Αν ο 17χρονος οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων ενώ μέχρι χθες οι έρευνες της Τροχαίας δεν έδειχναν ότι η παρέα των νεαρών βρισκόταν σε νυχτερινό κατάστημα.

-Ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, επειδή ίσως μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο.

-Να αποσπάστηκε η προσοχή του νεαρού οδηγού από τη συζήτηση που ενδεχομένως είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.

-Ο 17χρονος οδηγός του μοιραίου Volvo να βρέθηκε μπροστά σε κινητό εμπόδιο, ίσως και σε αδέσποτο ζώο, και να επιχείρησε να το αποφύγει. Ειδικοί έλεγαν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξηγεί και το παρατεταμένο φρενάρισμα πριν από την πρόσκρουση της δεξιάς ρόδας του αυτοκινήτου στο κράσπεδο.

 

iefimerida.gr , seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook