Τι έλεγε στην απολογία του πριν ένα χρόνο το θύμα στη δολοφονία στο Μοσχάτο

Μια «ακραία» ερωτική συνεύρεση με διάφορα αξεσουάρ και περίσσιο πάθος τη μετέτρεψε σε παράνομη κράτηση, είχε υποστηρίξει το θύμα της δολοφονίας στο Μοσχάτο αφήνοντας υπονοούμενα ότι ήταν… στημένη.

Αυτό υπονοούσε, στο απολογητικό του υπόμνημα προς τους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου, την άνοιξη του 2016, μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του η 42χρονη πρώην σύζυγός του, αμέσως μόλις έφυγε από την γκαρσονιέρα του.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους ο 39χρονος παραολυμπιονίκης έκλεισε τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματός του πριν από το ραντεβού με το θύμα. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες με εισαγγελέα και ανακριτή να αποφασίζουν τον κατ’ οίκον περιορισμό του με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι»).

Στις 25 Απριλίου 2016, η 42χρονη γυναίκα είχε περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου καταγγέλλοντας τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, 11 και 8 χρόνων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, παράνομη κράτηση, απειλή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσιοποιεί μέρη των καταθέσεων και των απολογιών των πρωταγωνιστών του σημερινού δράματος, ένα χρόνο νωρίτερα.

Στο απολογητικό του υπόμνημα το θύμα έλεγε: «Της καταβάλω μηνιαίως διατροφή ποσού 1.100 ευρώ, 800 ευρώ για τα τέκνα μας και 300 για την ίδια. Της έχω παραχωρήσει επίσης τη χρήση αυτοκινήτου μάρκας VOLVO, τύπου stationwagon (οικογενειακό). Με τη μηνύτρια έχουμε υποβάλει αίτηση έκδοσης συναινετικού διαζυγίου, η οποία συζητήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2016 και έχει εκδοθεί σχετική οριστική απόφαση».

Το πρωί της 25ης Απριλίου 2016 υποστήριζε ότι στις 08:45 τον πήρε τηλέφωνο η πρώην σύζυγός του αλλά δεν το πρόλαβε και την κάλεσε εκείνος ξανά, λέγοντάς της ότι είναι αδιάθετος και εκείνη του πρότεινε να περάσει από διαμέρισμά του για να βγάλει τον σκύλο βόλτα, κάτι που δέχθηκε.

Όπως αναφέρει: «Όλως περιέργως, κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Μέσα σε αναφιλητά μου δήλωσε ότι δεν θέλει να λύσουμε τον πνευματικό μας γάμο και επιθυμεί να μείνουμε παντρεμένοι στα μάτια του Θεού για πάντα. Μετά άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Εγώ ανταποκρίθηκα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί μου ζήτησε να ξαπλώσω, να μου δέσει τα μάτια και να με ακινητοποιήσει με χειροπέδες, που είχε φέρει μαζί της, λέγοντάς μου ότι ‘θα μου κάνει ότι δεν μου’ χει κάνει μέχρι σήμερα’. Εγώ συνεπαρμένος το δέχτηκα. Όταν τελειώσαμε την ερωτική πράξη και με έλυσε και αφού πέρασε λίγος χρόνος, μου ζήτησε να τη δέσω και εγώ και να συνεχίσουμε τα ερωτικά παιχνίδια. Αφού της έδεσα τα χέρια με τις χειροπέδες, μου ζήτησε να της δέσω και τα πόδια. Έτσι, πήρα κάποιο σκοινί που είχα και το έκοψα στα δύο προκειμένου να μπορέσω να της δέσω το κάθε πόδι ξεχωριστά» υποστήριζε δίνοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.

Στην ένορκη εξέταση που είχε δώσει στους αστυνομικούς, η 42χρονη γυναίκα, μεταξύ άλλων, είχε πει:

«Σήμερα 25/4/2016 και ώρα 08:30 δέχθηκα κλήση στο τηλέφωνό μου από τον πρώην σύζυγό μου, και μου είπε ότι βρίσκεται στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φλέμινγκ στο Μοσχάτο, ότι είναι άρρωστος και χρειάζεται την βοήθειά μου. Την 09:00 συναντηθήκαμε στο ανωτέρω σημείο. Όταν εισήλθα εντός του διαμερίσματος  με ακινητοποίησε με τα χέρια του με έριξε στο πάτωμα και έδεσε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου με μεταλλικές χειροπέδες. Με οδήγησε σε στεγανό χώρο που διαθέτει το διαμέρισμα και στο οποίο φυλάσσονται τα όπλα του σκοπευτικού συλλόγου. Ο χώρος δεν έχει κανένα άνοιγμα παρά μόνο μια πόρτα ασφαλείας, έβαλα τα κλάματα και φώναξα σε βοήθεια, εκείνος είπε: “Σήμερα θα τελειώσουν όλα. Από εδώ σήμερα δεν θα βγεις ζωντανή”».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook