Στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ: Ήταν ντυμένοι στα μαύρα, φορούσαν κουκούλες και γάντια και ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας

Μοιραία αποδείχθηκε για τους τρεις έφηβους διαρρήκτες η απόφασή τους να εισβάλουν σε σπίτι στην Οκλαχόμα. Ο 23χρονος διαρρήκτης αντιλήφθηκε την παρουσία τους και αποφάσισε να υπερασπιστεί την περιουσία του, χρησιμοποιώντας το πιστόλι που έκρυβε σε ασφαλές σημείο. Οι τρεις έφηβοι έπεσαν νεκροί, ενώ ο ιδιοκτήτης υποστήριξε στην αστυνομία ότι βρισκόταν σε άμυνα.

«Ήταν ντυμένοι στα μαύρα, φορούσαν κουκούλες και γάντια», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της τοπικής αστυνομίας, ενισχύοντας τον ισχυρισμό του 23χρονου ιδιοκτήτη. Ακολούθως αποκάλυψε ότι οι τρεις έφηβοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και ως εκ τούτου, θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ζωή του 23χρονου ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, οι δύο 17χρονοι απέπνευσαν επί τόπου, ενώ ο τρίτος, ηλικίας 18 ετών, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά κατέληξε στη διαδρομή. Οι τρεις δράστες έσπασαν το παράθυρο στην πίσω πόρτα και την ώρα που μπήκαν στο σπίτι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 23χρονο ιδιοκτήτη.

Μία ακόμη κοπέλα, 21 ετών, η Ελίζαμπεθ Μαρί Ροντρίγκεζ, παραδόθηκε στο τμήμα και ομολόγησε ότι ήταν η οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους τρεις νεαρούς στο σπίτι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook