Στις 17 Μαΐου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για τον θάνατο του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο του Ηροδότου τον Σεπτέμβριο του 2014.  

Η δίκη θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ενώ στο εδώλιο θα καθίσουν τρεις νεαροί από την Αλικαρνασσό.   Οι δύο, ηλικίας 35 και 29 ετών αντίστοιχα, είχαν καταδικαστεί από το πρωτόδικο δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης 16 και 13 ετών αντίστοιχα.

Ο τρίτος, ένας 27χρονος από την Αλικαρνασσό, παρά την αθωωτική απόφαση,    θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο μετά από έφεση που είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης ο αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Ο εισαγγελέας στην έφεση που άσκησε διατύπωνε την άποψη ότι το δικαστήριο εκτίμησε πλημμελώς τα αποδεικτικά στοιχεία και τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν. Ο 27χρονος είχε κριθεί αθώος με ψήφους 5-2.

Μειοψήφησαν ο πρόεδρος του δικαστηρίου και μία ένορκος ενώ ως προς το πρόσωπο του καταδικαστική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως έδρας. Να σημειωθεί ότι στην φυλακή μέχρι σήμερα παραμένει ο 35χρονος.  Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες.

εφημερίδα Πατρίς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook