O Περιφερειάρχης Κρήτης και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου επισκέφτηκαν το χώρο κατασκευής του νέου επιβατικού σταθμού στο πρώην εργοστάσιο «ΑΘΗΝΑ»

Ενημέρωση για τις εκτελούμενες εργασίες αξιοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος «Αθηνά» από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου είχε  σε επίσκεψη του στο χώρο ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης μετά από πρόσκληση της διοίκησης του ΚΤΕΛ.

Ειδικότερα ο κ. Αρναουτάκης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Μανόλη Χαχλιούτη, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ, το διευθυντή Γιώργο Χαλεπάκη  και τον επιβλέποντα μηχανικό Γιώργο Πετράκη για τις εκτελούμενες εργασίες κατασκευής του νέου σύγχρονου επιβατικού σταθμού, όπως επίσης για το σχεδιαζόμενο «πλάνο» αξιοποίησης του συνολικού χώρου του κτιριακού συγκροτήματος έκτασης 9.000  τ.μ.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο Δ.Σ. επιτυχία στους στόχους του, στη συνολική αξιοποίηση του χώρου του κτιριακού συγκροτήματος «Αθηνά» που περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία του νέου σύγχρονου επιβατικού σταθμού ο οποίος θα συμβάλλει στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του νησιού αλλά και των τουριστών Ελλήνων και ξένων.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης πρότεινε ο επιβατικός σταθμός-ΚΤΕΛ να αποτελέσει χώρο προβολής της Κρήτης αναδεικνύοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τα Κρητικά προϊόντα και γενικότερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook