«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού. 

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! 

Το Πασχαλινό bazaar του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» σας περιμένει:

4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου στην πλατεία Νέων Καταστημάτων 1866 και ώρες καταστημάτων

6 Απριλίου στο γήπεδο των Περιβολίων 19:00 με 21:00 λίγο πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα  ΠΛΑΤΑΝΙΑ –ΑΕΚ 

7 Απριλίου  στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών 10:00 με 21:00μ.μ

Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στο μεγάλο παζάρι στις Βουκολιές 
Του Δήμου Πλατανιά

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη! 

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 22821073000

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook