Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στο έργο της ανάπλασης της ακτής Παπανικολή στη Νέα Χώρα – Καλούνται να αποφασίσουν για τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος στο παρά πέντε!

Ο κίνδυνος το έργο να “πάει πιο πίσω” ήταν ορατός με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να φέρει ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, τελευταία στιγμή, σε εκτός ημερησίας διάταξη θέμα στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι δημοτικές παρατάξεις.

Όπως αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο οι διαδικασίες είναι πολύ χρονοβόρες. Για τον λόγο αυτό ήρθε το θέμα σήμερα εκτάκτως στο δημοτικό συμβούλιο καθώς αν προχωρούσε το σώμα στην έγκριση θα μπορεί να δημοπρατηθεί στις 2 Μαΐου.  Εξαιτίας των χρονοβόρων διαδικασιών μετά από 5 μήνες θα έχουμε ανάδοχο δηλ. περίπου 2 Οκτωβρίου, ένα κρίσιμο διάστημα για τις εργασίες γιατί τότε θα έχει τελειώσει η σεζόν.

Όπως είπαν έφεραν σήμερα το θέμα για να πάρει την παρασκευή ΦΕΚ αλλιώς “πάμε πίσω” στο έργο τουλάχιστον 15 ημέρες.

Επειδή το θέμα ήρθε γρήγορα και χωρίς καμία ενημέρωση στο σώμα, αποφασίστηκε να παραπεμφθεί η συζήτησή του σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 31/3/17

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook