Νέα διοίκηση ψάχνει από την Δευτέρα το βράδυ η ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκε μετά από την απόφαση του Νίκου Μαχλά να μην συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας. 
Την απόφαση του αυτή ο Μαχλάς την ανακοίνωσε στα υπόλοιπα μέλη με το που ξεκίνησε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο και σίγουρα η εξέλιξη αυτή πάγωσε αρκετά μέλη του συμβουλίου που ήξεραν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν αρκετά φορτισμένος με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αλλά δεν περίμεναν ότι θα παραιτηθεί από την θέση του. 
Αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Νίκο Μαχλά για να πάρει πίσω την απόφαση του όμως αυτός ήταν ανένδοτος. 
Το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο θα παραιτηθεί σύσσωμο στην γενική συνέλευση της Τετάρτης και πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι εάν βρεθούν άτομα για να στελεχώσουν διοικητικά τον ΟΦΗ την επόμενη μέρα η θα αναγκαστεί η ομάδα να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου κάτι που δεν θέλει κανείς να γίνει. 
Διοικητικές ζυμώσεις από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τον ΟΦΗ και να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο γίνονται τις τελευταίες μέρες αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος αν την Τετάρτη το απόγευμα που είναι η γενική συνέλευση της ομάδας θα προκύψει μια νέα ισχυρή διοίκηση η οποία θα κληθεί να τρέξει και τα πολλά ανοικτά οικονομικά μέτωπά που υπάρχουν στην ομάδα αλλά και τα μεταγραφικά ζητήματα καθώς η ενίσχυση του ΟΦΗ σε όλες τις γραμμές είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook