Με βαρύτατες κατηγορίες διώκεται από την ελληνική δικαιοσύνη ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος όπως και η σύζυγός του.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του ζευγαριού μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Νουλέζαςη κα. Ρουγκλίου δεν έχει καμία ανάμιξη με τις δράσεις του Σώρρα καθώς και στην υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου του δικηγόρου και κουμπάρου τους Φώτη Λεπίδα, ο οποίος μήνυσε το ζεύγος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ζεύγους Σώρρα αναφέρει ότι η Βάια Ρούγκλιου δεν είναι ύποπτη διαφυγής ούτε ύποπτη για αξιόποινες πράξεις και για αυτό το λόγο έχει την πρόθεση να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, πιθανόν και στις 5 Απριλίου, όπου θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της ίδιας και του συζύγου της. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει πως η σύζυγος του Σώρρα δεν έχει καμία σχέση με τη δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση της δικαιοσύνης. Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά. Ενδεχομένως στη δίκη στις 5/ 4 όπου θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής και των δύο. Δεν είναι ύποπτη διαφυγής ούτε ύποπτη για να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις.

«Αυτή είναι η νομική μου συμβουλή. Εκτιμώ ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τη συμβουλή μου. Νομίζω δεν έχει να φοβηθεί κάτι, είναι αθώα. Θα καταθέσει και τη γραπτή δήλωση του Αρτέμη Σώρρα που αναλαμβάνει την ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook