«Είμαι ακόμα σοκαρισμένος», δηλώνει έπειτα από 14 εκπαιδευτές και 25 χρόνια προσπάθειας

Λένε ότι οδηγός γίνεσαι με τη δεύτερη κι αν αυτό αληθεύει, τότε αυτός ο άντρας θα βγει στους δρόμους με όλη την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση του κόσμου!

Ο 42χρονος Βρετανός Christian Whiteley-Mason χρειάστηκε 33 απόπειρες, 14 εκπαιδευτές και 25 μακρά χρόνια αγωνίας και υπερπροσπάθειας, για να μην αναφέρουμε τις 10.000 λίρες που ξόδεψε, για να πάρει το δίπλωμα στο χέρι.

Ο Christian έκανε την πρώτη του προσπάθεια το μακρινό 1992, μια εμπειρία που προφανώς του άρεσε πολύ ώστε να επιστρέψει στο βολάν του εξεταζόμενου άλλες 32 φορές.

Για να είμαστε βέβαια ακριβείς, ο άντρας εγκατέλειψε την προσπάθεια το 2003, όταν το κοντέρ έγραψε την αποτυχία Νο 32, αποφασίζοντας πως το τιμόνι δεν είναι πιθανότατα γι’ αυτόν.

Όταν όμως τον ανάγκασαν προσφάτως να πάρει το δίπλωμα οδήγησης για να μη χάσει τη δουλειά του, εκείνος πείσμωσε και είπε να κάνει την απολύτως τελευταία απόπειρα.

Όπως είπε στη «Mirror»: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασα επιτέλους έπειτα από τόσα χρόνια. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος!». Εξομολογήθηκε βέβαια πως είχε πέσει σε κακό εξεταστή, μια τύπισσα που τον έκοβε κάθε μα κάθε φορά που έδινε.

Είπε όμως και άλλα υπέροχα: «Έκανα 56 μαθήματα με τον πρώτο μου εκπαιδευτή και στο τέλος μου είπε να τα παρατήσω γιατί δεν θα περνούσα ποτέ».

Ο Christian είναι πλέον ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός Smart, το οποίο ονόμασε «Percy»: «Όλοι γελούσαν μαζί μου και έλεγαν πως δεν θα τα κατάφερνα ποτέ … Αυτή τη φορά ήμουν όμως απολύτως αποφασισμένος πως θα έδειχνα σε όλους τι αξίζω».

Και μετά αστειεύτηκε με την οδύσσειά του: «Πρέπει πάντως να υπάρχει Θεός, γιατί προσευχόμουν κάθε βράδυ να μη μου τύχει ο ίδιος εξεταστής που με έκοβε κάθε φορά. Και δεν μου έτυχε».

Ο τύπος ζει τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας και το χαίρεται ως εκεί που δεν πάει…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook