Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Δημήτρης Τσερκέζος, που με το… buzzer beater απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας χάρισε μία πολύτιμη νίκη στον Κισσαμικό.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός της χανιώτικης ομάδας μίλησε στο Athletic Radio 104,2, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι… νιώθει Κρητικός, αλλά τα πάντα για το μέλλον του και το αν παραμείνει κάτοικος Καστελίου για τέταρτη σεζόν θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1) και το νικητήριο γκολ που σημείωσε:

«Ήταν ένα σημαντικό ματς για μας. Πήραμε μία σημαντική νίκη από κάθε άποψη, που μας ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Με το “τρίποντο” αυτό αποκτήσαμε απόσταση από τις ομάδες που είναι από κάτω μας. Χαίρομαι για το γκολ που σημείωσα αλλά σημασία έχει να νικάει ο Κισσαμικός. Το γκολ ήταν “καρμπόν” με αυτό που είχα βάλει με τον Αιγιανικό, το έχουμε ξανά κάνει και είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Χαίρομαι που τα γκολ μου δίνουν νίκες και βαθμούς. Χρειάζεται ψυχραιμία και ικανότητα, εκτός από τύχη για να σκοράρεις στο φινάλε ενός ματς».

Για την πορεία του Κισσαμικού:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η τύχη μας είχε γυρίσει την… πλάτη στο ξεκίνημα αλλά τώρα βρήκαμε τον καλό μας εαυτό. Μπορούμε να τερματίσουμε πιο ψηλά και το θετικό είναι ότι όταν μας είχε πάρει η… κάτω βόλτα δεν τα παρατήσαμε. αλλά πεισμώσαμε. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να βρεθούμε πάνω-κάτω στην περυσινή θέση που τερματίσαμε».

Για το Κυριακάτικο ματς με τον Αιγινιακό:

«Είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να γυρίσουμε από το Αιγίνιο με τη νίκη. Το ματς θα κριθεί στη δύναμη και τη θέληση. Πάμε για το “διπλό” που όχι απλώς θα είναι άλμα παραμονής αλλά θεωρώ ότι θα οριστικοποιήσει την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι δύσκολο και επίπονο. Έχει τα προβλήματά του αλλά είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε συνεχόμενα ταξίδια. Είναι ένα… ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα πάντως. Έχει καλές και ιστορικές ομάδες με κόσμο. Γίνονται καλά ματς ενώ το άσχημο είναι η αποχώρηση του Πανθρακικού».

Για τον ίδιο:

«Αν και είμαι Βορειοελλαδίτης είμαι τρία χρόνια στα Χανιά και νιώθω Κρητικός. Οι εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι θετικές αφού λειτουργεί άψογα. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο μες στο χάος που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Κρήτη έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους και έχω κάνει πολλούς φίλους. Τώρα με νοιάζει να πάει καλά η ομάδα και το καλοκαίρι θα δούμε αν θα μείνω. Πάμε βήμα-βήμα».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Α.Ο. Χανιά:

«Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι μόνο με τη δική μου ομάδα και δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται στις άλλες. Μαθαίνω και εγώ αυτά που ξέρετε και εσείς. Φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα και αυτό είναι κακό για την πόλη».

Για τον ΟΦΗ:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα. Τον είχα στο ξεκίνημα στα φαβορί για την άνοδο. Πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη δυάδα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι δύσκολο άθλημα και όλα είναι πιθανά. Δεν είσαι… μηχανή να πατάς ένα κουμπί και να κερδίζεις μέσα-έξω. Έχει πίεση και αυτό είναι φυσιολογικό. Έχασε κάποια σημαντικά ματς και τον… πήρε από κάτω. Έχει μείνει πίσω και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις αν και όλα γίνονται».

Για την υπόθεση άνοδος:

«Θεωρώ ότι έως τώρα η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Ο Απόλλων είναι 1ος, η Λαμία 2η, 3ος ο Αρης και 4ος ο ΟΦΗ. Μένει να δούμε αν οι ομάδες δείξουν την ίδια σταθερότητα και μείνει έτσι ή θα έχουμε ανατροπή».

Για το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας:

«Είναι ένα θέμα που ταλανίζει τις Χανιώτικες ομάδες. Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα μου και αφού δεν υπάρχει λύση έως τώρα έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Έχουμε παίξει και εκτός Νομού και αυτό είναι δύσκολο για όλους μας».

Το μήνυμά του για τους φίλους του Κισσαμικού:

«Να ξέρει ο κόσμος πως εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς. Θέλουμε να έρχονται και τα αποτελέσματα για να τους δίνουμε χαρά. Τους υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα είναι πιο δυνατή στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook