Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης  είχε συνάντηση  την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι ,  με τον Πρέσβη της Δανίας Michael Braad, συνοδευόμενος από την Πρόξενο της Δανίας στην Αθήνα, κ.anne Nielsen,  από την  Επίτιμη Πρόξενο της Δανίας-Σουηδίας & Νορβηγίας  στα Χανιά ,κ. Παρασκάκη Συρματένια και τη Γραμματέα του Προξενείου στα Χανιά κ. Νικόλ Καραμαλή . 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρέσβη  για θέματα που αφορούν τον τουρισμό και την επισκεψιμότητα του Δήμου Πλατανιά, αλλά και για το Νομό  ευρύτερα.

Ο κ. Μαλανδράκης  αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Πλατανιά με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, τις ποιοτικές υποδομές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, ικανοποιώντας ακόμα και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη. Υπογράμμισε άλλωστε ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο Πλατανιάς  αποτελεί τον κύριο προορισμό τουριστών από τις Σκανδιναβικές Χώρες. 

Ο Πρέσβης κ. Michael Braad με τη σειρά του  αναφέρθηκε στην ικανοποίηση   των πολιτών της Χώρας του κατά την επίσκεψη τους στο Δήμο Πλατανιά και στη συνέχεια  συζήτησαν  για την από κοινού  ανάπτυξη   πρωτοβουλιών προκειμένου να κάνουν πιο ελκυστικό  τον προορισμό του Δήμου Πλατανιά για τους Δανούς πολίτες.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Πλατανιά  προσέφερε στον Πρέσβη  την έκδοση του βιβλίου “ Ελαίας Έπαινος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook