Οι διαρροές για το Survivor δεν σταματάνε! Τις τελευταίες ώρες πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τροχαίο της ομάδας των Μαχητών, κατά τη διαδρομή τους με βαν προς το Συμβούλιο του Νησιού.

H Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος από τους “Μαχητές” έπεσαν θύματα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος στον Άγιο Δομίνικο κατά τη μεταφορά τους στο Συμβούλιο του Νησιού όπου θα ανακοινωνόταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αν δηλαδή αποχωρεί ο Τσανγκ, η Ελισάβετ, η Σάρα ή ο Πάνος.

Η personal trainer φαίνεται πως νοσηλεύεται καθώς έχει σπάσει τρία πλευρά! Πληροφορίες δε αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας το παιχνίδι.

Εκτός όμως της Ειρήνης, ένας ακόμη πολύ δυνατός παίκτης της ομάδας χτύπησε αρκετά στον αυχένα του και αυτός δεν είναι άλλος από το Μάριο Ιωαννίδη! Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το τι συνέβη με τον Κύπριο παίκτη.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση από τον ΣΚΑΙ προς τις οικογένειες των παικτών για το τροχαίο και τον τραυματισμό της Κολιδά και του Μάριου

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook