Τελευταία ενημέρωση 21.04

Πιθανή υπόθεση απαγωγής πολύ μεγάλου επιχειρηματία στην Κρήτη, γιου επίσης πασίγνωστου επιχειρηματία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές από το μεσημέρι στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι απήγαγαν στην περιοχή Καλέσα Ηρακλείου, τον 50χρονο πολύ γνωστό επιχειρηματία για τη δραστηριότητά του, στην Κρήτη, γιο επίσης πασίγνωστο επιχειρηματία.

Από εκείνη την ώρα έχουν αρχίσει πολύ προσεκτικά έρευνες από τις αρχές οι οποίες εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τι έχει συμβεί και αν η εξαφάνισή του έχει να κάνει όντως με ενέργεια απαγωγής του.

Στην περιοχή των Καλεσών, βρέθηκε από διερχόμενους οδηγούς στη μέση του δρόμου ένα πολυτελές ασημί mercedes αυτοκίνητο, τρακαρισμένο στο πλάι και συγκεκριμένα στην μπροστινή πόρτα του οδηγού, με ανοιχτές τις μπροστινές πόρτες και ανοιχτό το παράθυρο. Οι οδηγοί ξαφνιασμένοι από το αυτοκίνητο που ήταν αφημένο στη μέση του δρόμου με ανοιχτές τις πόρτες και τρακαρισμένο κατέβηκαν να δουν αν υπήρχε κάποιος μέσα. Όμως το αυτοκίνητο ήταν άδειο και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Το πολυτελές αυτοκίνητο εξετάζει εξονυχιστικά η αστυνομία. Μια από τις υποθέσεις που φαίνεται να επικρατούν είναι ότι οι πιθανοί απαγωγείς τράκαραν σκοπίμως το αυτοκίνητο του επιχειρηματία από την πλευρά του οδηγού για  να τον ακινητοποιήσουν και να τον απαγάγουν.

φωτο από τον τόπο που βρέθηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την πιθανή υπόθεση απαγωγής, το περιστατικό της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε δυο αυτοκίνητα στο Ηράκλειο κοντά στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ. Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα στα δυο αυτοκίνητα, το ένα μάρκας BMW και το δεύτερο Mazda, καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς. Ερευνάται αν τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στην πιθανή απαγωγή και οι δράστες ήθελαν βάζοντας φωτιά και καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς να σβήσουν τα ίχνη τους.

Αυτή την ώρα στην υπόθεση έχει επιστρατευθεί σύμφωνα με πληροφορίες όλη η αστυνομική δύναμη του Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook