Σε εγκατάλειψη βρίσκεται οτιδήποτε υπερβαίνει τα όρια του κέντρου της πόλης. Κυρίως στον τομέα της καθαριότητας περιοχές που εκτείνονται πέραν του κέντρου των Χανίων μοιάζουν καταδικασμένες να πνιγούν στα σκουπίδια.

Τα παράπονα για την καθαριότητα στις δημοτικές ενότητες που προέρχονται από τους πρώην περιαστικούς δήμους, είναι συνεχή και μια βόλτα να κάνεις κάποιος στους δρόμους και τις γειτονιές αντιλαμβάνεται ότι η καθαριότητα στον δήμο Χανίων για τις υπόλοιπες περιοχές εκτός του κέντρου πηγαίνει σημειωτόν.

Ο εργολάβος καθαρίζει “όσα βλέπει η πεθερά”;

Ενδεικτική αλλά όχι μοναδική, είναι η περίπτωση του Ακρωτηρίου.

Αναγνώστρια του Flashnews.gr έστειλε φωτογραφίες στις οποίες η εικόνα μιλά από μόνη της. Όπως η ίδια αναφέφει:

“Το Ακρωτήρι είναι παραμελημένο και τα πάντα έχουν βρομίσει. Δεν υπάρχει καθημερινά καθαριότητα όπως θα έπρεπε σε μια περιοχή με τόσους πολλούς κατοίκους. Ο εργολάβος ανεβαίνει μια φορά μόνο την εβδομάδακαι για να καθαρίσει μόνο την πλατεία των Κουνουπιδιανών και δεν την καθαρίζει ούτε και αυτή σωστά. Παίρνει μόνο αυτά που φαίνονται, τα άλλα τα αφήνει. Τα καλαθάκια τα αδειάζει μόνο αν είναι γεμάτα, αν είναι μέχρι τη μέση τα αφήνει.”

Όσον αφορά στο κόψιμο των χόρτων εκεί τα πράγματα φαίνεται ότι είναι ακόμα χειρότερα. Οι περισσότεροι δρόμοι, συνοικίες και κυρίως πάρκα έχουν πνιγεί στα χόρτα και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Ακρωτήρι αλλά σε όλες ανεξαιρέτως της δημοτικές ενότητες των Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook