Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε από την Κω, όπου συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Η Ναταλία Νίλσεν κατέκτησε την 3η θέση στα κορίτσια και πήρε πανάξια την πρόκριση για την προεθνική ομάδα Laser 4,7, ενώ τα “Οπτιμάκια” (Λευτέρης Γιαννουλάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης και Παράσχος Μπιλάς) εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση του ΙΟΧ για τους αγώνες αναφέρει τα εξής:

Επέστεψαν οι αθλητές μας  που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διεξήχθη στην Κω 24-26 Μαρτίου.

Με την 3η θέση στα κορίτσια που κατέκτησε η Ναταλία Νίλσεν πέτυχε πανάξια  την πρόκριση για την προεθνική ομάδα Laser 4,7, αλλά και  τα Οπτιμάκια (Λευτέρης Γιαννουλάκης  – Γιώργος Ζαχαριουδάκης – Παράσχος Μπιλάς ),  με τις θέσεις που πέτυχαν  προκρίθηκαν για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετείχαν 159 αθλητές των παρακάτω ομίλων: Ι. Ο. Αγίου Νικολάου, Ν. Ο. Άνδρου, Ν. Ο. Αντιπάρου, Ν. Ο. Γαζίου Κρήτης, Ι. Ο. Ηρακλείου, Ν. Ο. Καρδαμύλων, Ι. Ο. Μυτιλήνης, Ν. Ο. Ρόδου, Ν. Ο. Πάρου, Ν. Ο. Σύρου, Ι.Ο. Χανίων, Ν. Ο. Χανίων, Ν. Ο. Χίου.

Τα τελικά αποτελέσματα  για τους αθλητές μας ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Laser 4.7  (46 σκάφη, 7 ιστιοδρομίες)

3η  Ναταλία Νίλσεν στα κορίτσια και 6η στη γενική κατάταξη

Τα αποτελέσματα

Optimist Γενική (113 σκάφη, 8 ιστιοδρομίες)

35ος Γιαννουλάκης Ελευθέριος
52ος Ζαχαριουδάκης Γιώργος
54ος Μπιλάς Παράσχος

Τα αποτελέσματα

Με την ευκαιρία της Εθνικής μας εορτής, οι αθλητές συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Tην αποστολή μας την συνόδευσαν ο προπονητής Κωνσταντίνος Γναφάκης και ο Αρχηγός Αποστολής ο Έφορος Τριγώνου Γιώργος Μαρκάκης.

Βίντεο από τις απονομές:

Το Δ.Σ. του Ι.Ο. Χανίων, αφού συγχαρεί τους αθλητές για την εξαιρετική τους προσπάθεια, τον προπονητή για τη μεθοδική του προετοιμασία και τον Αρχηγό της αποστολής για την άψογη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα,  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Ναυτικό Όμιλο Κω για την επιτυχημένη διοργάνωση, και την  ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ -Blue Star Ferries για τη συνδρομή τους στην πετυχημένη αποστολή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook