Να κρατήσουν καθαρή την περιοχή του Αποκόρωνα ζητά από όλους τους πολίτες, επαγγελματίες και μη, με επιστολή του ο δήμαρχος του Αποκόρωνα εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν

Εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν ο Δήμαρχος Αποκορώνου καλεί  επαγγελματίες , ξενοδόχους , συλλόγους  , πολίτες για μια συλλογική προσπάθεια ευπρεπισμού,  καθαριότητας και  αισθητικής αναβάθμισης του Δήμου  και ειδικότερα των παραλιακών  περιοχών  .

“Είναι σαφές ότι μια τέτοια προσπάθεια έχει επιτυχία, όταν την αγκαλιάζουν ομάδες πολιτών, κάτοικοι και  επαγγελματίες, αφού αυτοί είναι που ουσιαστικά εγγυώνται τη διατήρηση των περιοχών  σε καλή κατάσταση.

Ο Δήμος σε συνεργασία ειδικά  με τις  ξενοδοχειακές μονάδες του  Αποκόρωνα οι οποίες θα ανοίξουν αρχές   Απριλίου, για να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες  που θα έρθουν  και συντονισμένα στις Καλύβες , την Αλμυρίδα και τη  περιοχή της Γεωργιούπολης και Καβρού αυτές τις ημέρες εργάζονται πυρετωδώς 
για το άριστο αποτέλεσμα.

Σκουπίζονται και καθαρίζονται οι δρόμοι από τα χόρτα και κλαδεύονται  τα δέντρα που   βρίσκονται στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο και την παραλία και που επί 20ετια και πλέον δεν είχαν φροντιστεί.

Συλλέγονται μεθοδικά  και οργανωμένα τα ογκώδη αντικείμενα που προέρχονται από ανακαινίσεις  ξενοδοχειακών μονάδων ενώ προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης  οδοστρώματος   λόγω της κακοκαιρίας.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη  ο καθαρισμός των παραλιών   με μηχανήματα του Δήμου και  μια σειρά από παρεμβάσεις  που μπορεί να είναι μικρής κλίμακας εντούτοις  αλλάζουν προς το καλύτερο την όψη μίας από τις τουριστικότερες περιοχές του Δήμου.

Σας καλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  μέσα από τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε  να βοηθήσουμε το  Δήμο στην προσπάθεια διατήρησης της καθαριότητας κι ευπρέπειας σε υψηλά επίπεδα, Είναι υπόθεση όλων μας και του καθενός ξεχωριστά να πράξουμε το καθήκον μας και να θεωρήσομε  τη στήριξη του τουριστικού  προϊόντος από τη Δημοτική Αρχή, μέσω συνεχόμενων παρεμβάσεων,  δεδομένη. Ο Δήμος Αποκορώνου είναι αρωγός με δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος. 

Τα  τηλέφωνα  επικοινωνίας  στο Δήμο για ότι αφορά θέματα καθαριότητας καθώς και φροντίδας του περιβάλλοντος που μπορείτε να απευθύνεστε  είναι:
•    Μαρκουλάκης  Γιώργος  2825340322 (εργάσιμες μέρες και ώρες)
•    Αντιδήμαρχος Κουκουράκης Γιάννης  6944573801
•    Αντιδήμαρχος Κοτσιφάκης Αντώνιος  6987065027

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook