Σε Χανιώτικες ομάδες αγωνίζονταν οι δύο από τους τρεις νέους που έχασαν την ζωή τους στα Χανιά

Μαύρη ημέρα ξημέρωσε για τα Χανιά και δη για τον Χανιώτικο αθλητισμό καθώς οι δύο από τους τρεις νεκρούς που είχαμε σήμερα στην πόλη μας αγωνίζονταν σε τοπικές ομάδες!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους οι τοπικές ομάδες της πόλης πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της θυγατρικής ομάδας του Μινωταύρου, Τάνιο Τόνεβ και για τον τερματοφύλακα των Κεραμειώ,ν Ιωάννη Παπουτσά

Οι ανακοινώσεις των σωματείων

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κεραμειών και του τερματοφύλακα της ομάδας Ιωάννη Παπουτσά για τον απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών του Μινωταύρου Τάνιο Τόνεβ και των Κεραμειών Ιωάννη Παπουτσά για τον απρόσμενο και τόσο άδικο χαμό τους.

Αναβάλλεται ο αγώνας των Κεραμιών

«Το παιχνίδι του ομίλου παραμονής Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά στο Κολυμπάρι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των Κεραμειών, Ιωάννη Παπουτσά». 

Να θυμίσουμε ότι ένας 17χρονος και ένας 19χρονος σκοτώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους ενώ ένας 25χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα τα ξημερώματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook