Επρόκειτο για μια ημερίδα που σκοπό είχε να ενημερώσει και να προβληματίσει τους ακροατές της για τις λύσεις και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν κυρίως οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου Κρήτης στην Ελλάδα της κρίσης

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Μετά το Πολυτεχνείο, τι;» την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΔΚΜ ΤΕΕ-ΤΔΚ)  με την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης, χθες το απόγευμα Παρασκευή 31/03/2017στο Τεχνικό Επιμελητήριο στα Χανιά.

Επρόκειτο για μια ημερίδα που σκοπό είχε να ενημερώσει και να προβληματίσει τους ακροατές της για τις λύσεις και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν κυρίως οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου Κρήτης στην Ελλάδα της κρίσης και την Ευρώπη της ύφεσης, σε ένα κόσμο που γυρίζει και μέρα με την μέρα αλλάζει!

Στην ημερίδα μίλησαν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΔΚ, Λ. Κοπάσης με θέμα “Πώς θα είναι οι συνθήκες και οι ανάγκες της αγοράς εργασίας όταν αποφοιτήσω από εδώ;”, η Προϊσταμένη Γραφείου Διασύνδεσης Π.Κ., Β. Πάγγειου, με θέμα “Πώς θα επιλέξω και θα επιλεγώ σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα;” και ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Χανίων, Δ. Φραγκάκης με θέμα “Πώς μπορώ σε μια σχετικά μικρή αφορά όπως είναι τα Χανιά να βρω τρόπους να αναπτύξω και να εφαρμώσω τις γνώσεις και την επιστήμη μου”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook