Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει ο Πλατανιάς ότι διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατευθυνόταν στ’ αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με το γκολ του Μανούσου με πέναλτι.

Η χανιώτικη ομάδα κάνει αναφορά σε επιτροπή “υποδοχής” στο πούλμαν την ώρα που έφτασε στο γήπεδο, για κλίμα εκφοβισμού πάνω από τη φυσούνα και τον πάγκο της ομάδας και για προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης».

Κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η επιτροπή «υποδοχής» στο πούλμαν, το κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και οι προπηλακισμοί παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο, επειδή ο Πλατανιάς «τόλμησε» να προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την, κατά τα άλλα, άψογη ποδοσφαιρική βραδιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook