Οι παίκτες του ΟΦΗ πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα υποχρεώνοντας τον Παναιγιάλειο στην πρώτη εντός έδρας ήττα του με 3-0.

Την ώρα που οι άλλοι διεκδικητές της ανόδου συνεχίζουν να δίνουν φιλικά παιχνίδια, ο ΟΦΗ με το σπαθί του και την αξία του συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του πετυχαίνοντας την έκτη νίκη στις επτά αγωνιστικές του δευτέρου γύρου. Με μια ολοκληρωτική εμφάνιση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και έδειξαν τις προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φτάνοντας στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλιθέα. Αλλαγές έγιναν και στις τρεις γραμμές του ΟΦΗ με τον Παντίδο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αφού λόγω της απουσίας του Βαλλιάνου (και ελλείψει άλλου αριστερού μπακ) πήγε ο Κομεσίδης δεξιά και αριστερά ο Κιάσσος με τον Κώτσιο να είναι ο παρτενέρ του έμπειρου αμυντικού. 
Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Νάστος – βασικός μετά από 40 ημέρες – Μπόατενγκ και Χαντί ενώ στην επίθεση επέστρεψε ο Μιλοσάβλιεβ που με τον Μάνο και τον Βουό αποτελούν την τριάδα στην γραμμή πυρός του ΟΦΗ.

Οι φωνές της προηγούμενης Κυριακής, από το Νίκο Παπαδόπουλο, φάνηκε ότι απέδωσαν καρπούς αφού οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλαν τον ρύθμό τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες του ΟΦΗ είδαν ότι στο δεξί άκρο της άμυνας των γηπεδούχων υπήρχαν μεγάλα κενά και άρχισαν να επιτίθενται από αυτήν την πλευρά και σκόραραν πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο. Ο ΟΦΗ άλλαξε την μπάλα εξαιρετικά από το κέντρο της άμυνας τους, αυτή έφτασε στον Μιλοσάβλιεβ που έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μάνος με σουτ  άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό. 

Ο Παναιγιάλειος απείλησε για πρώτη φορά στο 30ο λεπτό όταν ο Τσιλιγγίρης πήρε την κεφαλιά με τον Ηλία Κώτσιο να προλαβαίνει την μπάλα και να την διώχνει σε κόρνερ πριν περάσει την τελική γραμμή. Επτά λεπτά αργότερα, ήρθε το 0-2 χάρις στην επιμονή και το πείσμα του Βουό. Ο επιθετικός του ΟΦΗ πρέσαρε στο κέντρο, έκλεψε την μπάλα από τον Ρότα και την έδωσε αμέσως στον Κιάσσο που έβγαλε την σέντρα και ο Βουό με πλασέ πάνω στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλή διαχείριση του υπέρ του σκορ και δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Παναιγιάλειο. Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, είχε τον έλεγχο του αγώνα και τελικά κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ όταν μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του ΟΦΗ, ο Τζίλι Βουό έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Χαντί που με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook