Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποχρέωσε σε ήττα την Κ20 του Πλατανιά με 3-0 στο Ρέντη, αλλά η ομάδα του Νίκου Μαναρώλη είχε πολύ καλή παρουσία και διαμαρτύρεται έντονα για κάποιες καθοριστικές διαιτητικές αποφάσεις.

Αρχικά στο 12’ από τον Πλατανιά υποστηρίζουν ότι δεν δόθηκε πέναλτι που θα σήμαινε και την αποβολή του αμυντικού σε φάση όπου ήταν έτοιμος να πλασάρει τον τερματοφύλακα ο Σκουλουδάκης, ενώ με το σκορ στο 2-0 στο 82’ υποστηρίζουν ότι η μπάλα σε πλασέ του Ρουσάκη πέρασε τη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός, που είναι αήττητος σε 24 ματς που έχει δώσει, άνοιξε το σκορ στο 43’ όταν από σέντρα του Φουάση ο Καμπετσής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Νικολάου και στο 79’ πέτυχαν το 2-0 με τον Ξύδα που πήρε την μπάλα μετά την απόκρουση του Κασωτάκη σε σουτ του Βάρκα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 87’ ο Πλατανιάς είχε σπουδαία διπλή ευκαιρία με Τσακμάκη και Ρουσάκη, αλλά ο Αγγελόπουλος απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 89’ με σουτ του Κιρτζιαλίδη μετά από “ασίστ” του Βάρκα. Στο 90+1’ δόθηκε πέναλτι στον Πλατανιά για μαρκάρισμα του Πέιου στον Σκουλουδάκη αλλά ο Αγγελόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Ρουσάκη.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Κουγιός (76′ Κιρτζιαλίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Ξενιτίδης, Βάρκας, Πλέγας (82′ Πέιος), Καμπετσής, Μεγαρίτης, Βρουσάι (71′ Ξυδάς)

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης, Ουές (64′ Παπαδάκης), Βασιλάκης, Φούφλια, Λάμτσε, Ζίκο (82′ Τσακμάκης), Ρουσάκης, Παπανικολάου, Καμπόσος, Σκουλουδάκης, Τσατσαρώνης (35′ Μαθιουδάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook