Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κάνει λόγω ότι το άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής εγκυμονεί κινδύνους, να γίνουν δηλαδή τα γραφεία ορμητήριο νέων επιθέσεων στην πόλη των Χανίων και καλεί τους πολίτες στην απομόνωση της πολιτικής δράσης της Χ.Α στην Ελλάδα γενικότερα και στα Χανιά ειδικότερα

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η οργάνωση της Χρυσής Αυγής για ακόμη μια φορά εγκατέλειψε το κοινοβουλευτικό της προσωπείο και αποκάλυψε το φριχτό εγκληματικό της πρόσωπο. Η δολοφονική επίθεση στον φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά επιθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Στόχος οι μετανάστες, οι αντιφασίστες, οι αριστεροί και κάθε πολίτης που επιμένει να είναι ενεργός. 

Τυχαία ή όχι, τις ημέρες αυτές η Χρυσή Αυγή άνοιξε  πάλι γραφεία στην πόλη των Χανίων. Ασφαλώς κανείς δεν επιθυμεί να απαγορεύσει την νόμιμη δράση κάθε συλλογικότητας και κάθε ιδεολογίας. Στην περίπτωση όμως της Χρυσής Αυγής είναι υπαρκτός ο κίνδυνος τα γραφεία της να γίνουν ορμητήριο νέων επιθέσεων και στην πόλη μας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη από όλο το πολιτικό φάσμα να απομονώσει το ναζιστικό μόρφωμα και να αποδοκιμάσει με κάθε τρόπο την δράση του. Η αντιφασιστική δράση οφείλει να είναι ειρηνική, συνεχής και συνεπής. Σε καμία περίπτωση δεν δίνουμε  στους φασίστες την ευκαιρία να παρουσιάζονται ψευδεπίγραφα ως «αντισυστημικοί αγωνιστές που βάλλονται από παντού». 

Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά και κάθε δράση της να απονομιμοποιηθούν στην συνείδηση των συμπολιτών μας. Τα εγκλήματά της να τιμωρηθούν.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook