Ο 36χρονος που συνελήφθη, κατηγορείται για κλοπές αφιερωμάτων πιστών απο εκκλησία,  χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα απο σπίτια και καταστήματα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, επτά υποθέσεις κλοπών και ακόμη τέσσερις περιπτώσεις απόπειρας κλοπής, από Ιερό Ναό, καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις και οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (04.03.2017) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 26χρονος απο την Γεωργία κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 31.03.2017 άγνωστος έκλεψε από κατάστημα πορτοφόλι 63χρονου Χανιώτη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή. Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Από την συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη προανάκριση και την ανάλυση του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο 26χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 08.03.2017 έως και την 24.03.2017, διέπραξε συνολικά έξι κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπών, αφαιρώντας αφιερώματα πιστών από Ιερό Ναό και χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές από καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις και οικίες, προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook