Το Flashnews.gr πήρε την πιστοποίηση της Γεν. Γραμ. Ενημέρωσης & Επικοινωνίας καθώς εγκρίθηκε η εγγραφή στο μητρώο των ηλεκτρονικών media

Με την επίσημη σφραγίδα του κράτους λειτουργεί πλέον το Flashnews.gr, αφού σήμερα εγκρίθηκε η αίτηση της εταιρείας που είχε υποβάλει στην on line πλατφόρμα που σχεδίασε η Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, προκειμένου να καταγράψει τα ηλεκτρονικά media σε όλη την Ελλάδα. 

Το Flashnews.gr είχε καταθέσει αίτηση σχεδόν από την πρώτη ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e – media, μετά και την ανακοίνωση της δημιουργίας της από τον Νίκο Παππά, τον περασμένο Ιούνιο και την παρουσίαση των πρώτων εγκεκριμένων sites στις αρχές Μαρτίου 2017.

Πλέον το αγαπημένο site όλων των Κρητικών σε όλη την Ελλάδα, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα site στην Ελλάδα με ενημέρωση από την περιφέρεια, λειτουργεί και με έγκριση από το επίσημο κράτος.

Ωστόσο το Flashnews.gr είναι ήδη μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαδραστικής Επικοινωνίας (IAB Hellas), μέλος του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Φορέα IAB Europe, δεδομένο που του δίνει τα εχέγγυα και πιστοποιεί τα στοιχεία επισκεψιμότητας. 

Το παραπάνω αποτελεί ένα πολύ σημαντικό δεδομένο, καθώς οι επίσημες πιστοποιήσεις σφραγίζουν για το αναγνωστικό κοινό αλλά και τους διαφημιζόμενους τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του μέσου κάτι που αποδεικνύεται και από το πελατολόγιο του site, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες τοπικές, εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Nα υπενθυμίσουμε ότι το Flashnews.gr βραβεύτηκε το 2015 και το 2016, με συνολικά 7 βραβεία στον θεσμό των Digital και Regional Media Awards, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον ενημερωτικό αλλά και άλλους τομείς και κατατάχθηκε στα καλύτερα ψηφιακά ΜΜΕ της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, που μας στηρίζουν εδώ και 7 χρόνια και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία στην ενημέρωση. 

Το Flashnews.gr σε νούμερα:

Μοναδικοί επισκέπτες: 18.890.386
Επισκέψεις στο site: 50.480.959
Αναγνώσεις σελίδων (κλικ στα άρθρα): 214.039.266

*Google Analytics

Η Ομάδα του Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook