Στην Α1 Εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ παρέμεινε για ακόμα μία χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων έστω κι αν αυτή τη φορά η σωτηρία ήρθε πιο δύσκολα, μέσω των μπαράζ.

Με τη νίκη 4-2 σετ απέναντι στον Άρη Βούλας ο ΟΑΧ κατάφερε να διατηρηθεί στη “μεγάλη” κατηγορία για άλλη μία χρονιά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ για τους αγώνες μπαράζ:

Η νίκη με 4-2 σετ επί του Αρη Βούλας χάρισε στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων την παραμονή για μία ακόμη χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ. Πιο δύσκολα σε σχέση με άλλα χρόνια, ο ΟΑΧ κατάφερε και φέτος να σφραγίσει το μεγάλο στόχο κι έτσι συνεχίζει να παραμένει στην πρώτη κατηγορία του αθλήματος στη χώρα, ευελπιστώντας ότι του χρόνου θα παρουσιάσει μία καλύτερη και πιο συμπαγής εικόνα και δεν θα ξαναμπεί σε τέτοιες περιπέτειες.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στα μπαράζ που φιλοξενήθηκαν το σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας είναι οι Αντώνης Μαλινάκης, Κώστας Μουτσάκης και Κυριάκος Πενταράκης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καταφέρνοντας να πετύχουν το στόχο που είχε τεθεί για τον ΟΑΧ τη φετινή χρονιά. Αντίπαλοί τους ήταν ο Αρης Βούλας, ο Αρης Νίκαιας και η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας, με το δεύτερο “εισιτήριο” για το επόμενο πρωτάθλημα της Α1 να καταλήγει στον Αρης Νίκαιας που ανεβαίνει έτσι από την Α2.

Ο ΟΑΧ εξελίχθηκε να έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια από την Αθηνά Μαγκουφάνας με 4-3 και τον Αρη Νίκαιας με 4-1, αλλά η νίκη με 4-2 επί του Αρη Βούλας ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα για τον ΟΑΧ στα μπαράζ.

• Ο.Α. Χανίων-Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 3-4
Μουτσάκης-Ταντσούρας 3-2
Μαλινάκης-Ταντσούρας 3-0
Μουτσάκης-Κανναβός 2-3
Μαλινάκης-Σανίδας 3-0
Πενταράκης-Σανίδας 1-3
Πενταράκης-Κανναβός 1-3
Μουτσάκης/Μαλινάκης-Κανναβός/Ταντσούρας 1-3

• Ο.Α. Χανίων-Αρης Νίκαιας 1-4
Μουτσάκης-Τσιόκας 0-3
Μουτσάκης-Βρεττάκος 3-0
Πενταράκης-Βρεττάκος 0-3
Μαλινάκης-Μιχαηλίδης 0-3
Πενταράκης- Μιχαηλίδης 0-3

• Ο.Α. Χανίων-Αρης Βούλας 4-2
Μαλινάκης-Νικόπουλος 3-0
Μουτσάκης-Πετρής 3-0
Πενταράκης-Τσαρσιταλίδης 0-3
Μαλινάκης-Πετρής 3-0
Πενταράκης-Νικόπουλος 1-3
Μουτσάκης-Τσαρσιταλίδης 3-0

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook