Η ψηφορορία απευθύνεται άμεσα στον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.300 ψήφους.

Το αίτημα δημιουργίας δημοτικού κυνοκομείου στα Χανιά τέθηκε προς ψηφοφορία στο avaaz σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης ψήφων προκειμένου να ασκηθεί πίεση και να δρομολογηθεί επιτέλους ένα πάγιο αίτημα.

Το κείμενο που συνοδεύει την ψηφοφορία είναι αρκετά επικριτικό για την απραξία στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στα Χανιά με τη δημιουργία δημοτικού γηροκομείου.

Τι αναφέρει το κείμενο της ψηφοφορίας:

“Δήμαρχε των Χανίων, Τάσο Βάμβουκα φτιάξε δημοτικό κυνοκομείο για όλα τα αδέσποτα ζώα στα Χανια

Κύριε Δήμαρχε Χανίων, βρίσκομαι στη θέση να δημιουργήσω αυτή την αναφορά καθώς αυτή τη στιγμή φιλοξενώ 14 κουτάβια, ταΐζω περισσότερα από 30 σκυλιά και ντουζίνες γατιών και όλα αυτά επειδή φαίνεται ότι ΔΕΝ καταλαβαίνετε πόσο ζωτικής σημασίας για την πόλη είναι να έχει ένα δημόσιο κυνοκομείο. 

Όλα τους ήταν πριν κατοικίδια που τα αγαπούσαν και στη συνέχεια τα εγκατέλειψαν όταν τα βαρέθηκαν.

Κύριε Δήμαρχε και κάθε ένας που βρίσκεται σε θέση να παίρνει αποφάσεις για τα αδέσποτα ζώα, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πώς θα το δρομολογήσετε γρήγορα για να σταματήσουμε εμείς που προστατεύουμε τα ζώα, οι ανόητοι της πόλης καθώς πληρώνουμε από την τσέπη μας για την ιατρική φροντίδα, τους εμβολιασμούς, τις στειρώσεις, την τροφή κλπ.

Και ΝΑΙ, πρέπει να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή γιατί αν δεν κάνετε κάτι ειδικά με τις στειρώσεις, θα “πνιγούμε” όλοι στα αδέσποτα, σε άρρωστα, ανήμπορα ζώα! Τα τυχερά, πεθαίνουν γρήγορα…

Και για όσους ρωτήσουν τι κάνουν τα φιλοζωικά σωματεία, θα τους απαντήσω, έχετε στειρώσει τη γάτα ή τον σκύλο σας; Όλοι εσείς που δεν τα στειρώνετε σταματήστε να παραπονιέστε για τον θόρυβο και τη ζημιά που εσείς δημιουργήσ

Και εσείς πολίτες των Χανίων, έχετε τη δύναμη στα χέρια σας, μπορείτε να ψηφίσετε για ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν οποιοδήποτε πρόγραμμα που θα έδινε στα ζώα της Κρήτης μια αξιοπρεπή ζωή.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook