Βαρύ το πένθος στον Δήμο Πλατανιά – Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου – Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων για το τραγικό δυστύχημα

Πατέρας δύο παιδιών και εργαζόμενος στον Δήμο Πλατανιά ήταν ο άτυχος οδηγός του απορριμματοφόρου στο αοποίο άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί στην περιοχή του Σταλού.

Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων για το τραγικό δυστύχημα

Σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί η Κρήτη θρήνησε τον 5ο της νεκρό μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Το νεό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική οδό Χανίων Κισσάμου όταν ένας άνδρας, οδηγός του απορριμματοφόρου του δήμου Πλατανιά ,έχασε την ζωή του όταν το απορριμματοφόρο ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου.

Το Εργατ/κο Κέντρο Ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για αυτό το τραγικό περιστατικό

“Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένας συνάδελφος πάνω στον αγώνα του μεροκάματου, έχασε την ζωή του.

Ο συνάδελφος που έχασε την ζωή του, ήταν οδηγός στον δήμο Πλατανιά και πάλευε για ένα καλύτερο αύριο. Έφυγε αφήνοντας ορφανά δύο παιδιά.

Τονίζουμε ότι καθήκον όλων μας δεν είναι μόνο να πηγαίνουμε στη δουλειά μας αλλά και να επιστρέφουμε σώοι, υγιείς και αρτιμελείς  στην οικογένεια μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Χανίων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους  τραυματίες.

Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο εργατικό ατύχημα.”

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά

Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της τραγικής απώλειας του εργαζομένου του Δήμου Πλατανιά Στέφανου Μαυρεδάκη του Θεοδώρου, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, ημέρα Τρίτη 4/04/2017 και ώρα 15.00, ομόφωνα αποφάσισε: 

•    Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και  εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

•    Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθεί στέφανο.

•    Τα έξοδα της κηδείας του αποβιώσαντα να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά, βάσει των κείμενων διατάξεων. 

•    Την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας, σε ένδειξη πένθους, οι υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά να παραμείνουν κλειστές από την 12η μεσημβρινή έως το πέρας του ωραρίου.

•    Ως ένδειξη συμμετοχής στο βαρύ πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Στέφανου Μαυρεδάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα εργασίας.

Ο αιφνίδιος και πρόωρος χαμός του γεμίζει θλίψη την κοινότητα όλων των συναδέλφων των Δήμων του Νομού Χανίων και ιδιαιτέρως αυτών του Δήμου Πλατανιά όπου εργαζόταν.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook