Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων σε συνέχεια των θεματικών του εξορμήσεων ‘Πεζοπορίες με ταξίδι στον χρόνο…’, που ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά, διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στον νομό Ρεθύμνου, στην διαδρομή αρχαία Ζώμινθος – Άγιος Υάκινθος – Ανώγεια, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. 

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την περιοχή, που βρίσκεται κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Ζωμίνθου, στους πρόποδες του Ψηλορείτη και θα είναι σε καλογραμμένο κατηφορικό μονοπάτι. Οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο και θα συνεχίσουν για να περάσουν από την τοποθεσία που βρίσκεται ο Άγιος Υάκινθος και να κατέβουν σε περίπου τεσσερισήμισι ώρες στο όμορφο ορεινό χωριό Ανώγεια, όπου θα σταματήσουν για καφεδάκι και ξεκούραση.
 
Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 07/04. 

Αρχηγός της εξόρμησης είναι η κ. Σεβαστιάνα Σούκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook