Η δημοσιογραφική ομάδα του 19ου Δημοτικού Σχολείου «υποδέχθηκe» σήμερα την γνωστή τραγουδίστρια  Μελίνα Ασλανίδου, σε μιαν ραδιοφωνική συνέντευξη που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Τα παιδιά είχαν την ιδέα, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της  συνέντευξης στα πλαίσια του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού του σχολείου http://original.livestream.com/dimotiko19.

Η αγαπημένη στα Χανιά Μελίνα Ασλανίδου δέχθηκε την πρόσκληση των μαθητών με ενθουσιασμό και μοιράστηκε το κέφι των λιλιπούτειων δημοσιογράφων προσφέροντάς τους την ευκαιρία για μια γόνιµη συζήτηση.

Την Μελίνα Ασλανίδου υποδέχθηκαν τα παιδιά στην είσοδο του καταστήματος στο Κουμ Καπύ όπου ήταν το ραντεβού για την συνέντευξη, δίνοντάς της μια ανθοδέσμη, ενώ η ίδια δεν παρέλειψε να φωτογραφήσει τους μικρούς δημοσιογράφους.

Δείτε πως ξεκίνησε η ζωντανή συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

 

Η τραγουδίστρια στην διάρκεια της συνέντευξης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών δημοσιογράφων, ακόμη και στις πιο δύσκολές που αφορούσαν στα συναισθήματά της.

«Ξεκίνησα με πολλά όνειρα, πολλά από τα οποία έγιναν πραγματικότητα» εξομολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου.

 

Στο τέλος της συνέντευξης οι μαθητές και μαθήτριες του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων επεφύλαξαν ένα δώρο – έκπληξη στην Μελίνα Ασλανίδου.

Ήταν ένα μεγάλο κολάζ με φωτογραφίες της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Όμως ευχάριστή έκπληξη επεφύλασσε και η Μελίνα Ασλανίδου, τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά γνωστές της επιτυχίες.

 

«Τα παιδιά πρέπει να πειραματίζονται με δημιουργικές δραστηριότητες και όσο περισσότερα μαθαίνουν τόσο περισσότερο ανοίγουν οι ορίζοντές τους» ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

 

Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός του 19ου Δημοτικού Σχολείου βρίσκεται στον ‘εκτο χρόνο λειτουργίας του ανέφερε ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός πληροφορικής Ανδρέας Κουκλινός.

 

Παρών και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Γιαννακάκης που επεσήμανε τις πρωτοπόρες ενέργειες του σχολείου επιπλέον της εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook