Συνελήφθησαν δύο Μαροκινοί που πέρα από την κλοπή, βρέθηκαν στην κατοχή τους όπλα και ναρκωτικα

Χθες δύο Μαροκινοί ξάφρισαν το κατάστημα ενός 51χρονου Χανιώτη , που έκλεψαν αθλητικά είδη συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση κλοπής, που διαπράχθηκε, χθες σε κατάστημα της πόλης των Χανίων.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 30χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και σε χώρους που χρησιμοποιεί η 32χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια ράβδος, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, μικροποσότητα κάνναβης και κοσμήματα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι δύο Μαροκινοί, ένας άνδρας ηλικίας 30 χρονών και μια γυναίκα 30 χρονών, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής , της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook