Ο νομικός της ΠΑΕ Μανώλης Φωτάκης βρέθηκε στο Δ.Σ. της Stoiximan.gr Football League και επιτέθηκε στον Σωτήρη Λεουτσάκο για όσα είπε στον Αthletic Radio 104,2.

Ο κύριος Φωτάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής όπου κυρίαρχο θέμα ήταν η πρόταση αναδιάρθρωσης της Σούπερ Λιγκ και η πιθανή μείωση των θέσεων ανόδου από την Football League. Όμως, με όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μανώλης Φωτάκης δεν έμεινε αμέτοχος απέναντι στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται και με τις «κλίκες» που έχουν δημιουργηθεί.

Ο δικηγόρος του ΟΦΗ έκανε επίθεση στον πρόεδρο της Stoiximan.gr Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη Πέμπτη στον Athletic Radio 104,2 και με τις οποίες, ουσιαστικά, έπαιρνε το μέρος της Λαμίας στην υπόθεση της καταγγελίας για την συμμετοχή του Ντουρμισάϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Φωτάκης μιλώντας προς τον Λεωνίδα Λεουτσάκο του είπε: «Με αυτά που λες εκτίθεσαι. Όταν μιλάς δημόσια και σε ένα μέσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός». Ο τελευταίος ύποστήριξε, μην μπορώντας να πει και κάτι άλλο, ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και πως δεν τα είπε έτσι όπως γράφτηκαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook