Πρώτη ενημέρωση 9:15

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και μεταφέρθηκε, έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή

«Έφυγε» ξαφνικά αργά το βράδυ της Τετάρτης η σύζυγος του Αντιδημάρχου Αποκόρωνα και Πρ. Οχημάτων Δημόσιας Χρήσης, Γιάννη Κουκουράκη, Ελένη.

Η σύζυγος δεν αντιμέτωπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και μεταφέρθηκε, έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Στο πλευρό του Αντιδημάρχου Αποκόρωνα βρέθηκαν οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι σάστισαν στο αναπάντεχο γεγονός και στην ενημέρωση που είχαν από τους γιατρούς λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ.Συντετριμμένος και διαρκώς στο πλευρό του Γιάννη Κουκουράκη, ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ελένη Κουκουράκη ήταν από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στον Αποκόρωνα και στο άκουσμα του θανάτου της όλος ο Δήμος έχει βυθιστεί στο πένθος.

ΨΗΣΙΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της συζύγου του αντιδημάρχου Αποκορώνου κ. Ιωάννη Κουκουράκη, Ελένης, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 06/4/2017 και ώρα 12:00, ομόφωνα αποφάσισε:

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Κουκουράκη

Να παραστούν στην επικήδειο τελετή και στη μνήμη της εκλιπούσας να κατατεθεί στέφανο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook