Στο Ηράκλειο θα φτάσει το μεσημέρι της Παρασκευής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά θα φτάσει στον αερολιμένα «Ν.Καζαντζάκη» του  Ηρακλείου λίγο μετά τις 4.30 το μεσημέρι, όπου θα την περιμένουν τα μέλη της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να την μεταφέρουν στο ξενοδοχείο, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.. η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, στις 8 το βράδυ της Παρασκευής

Στο επίκεντρο της ομιλίας της κας Γεννηματά αναμένεται να βρεθεί η διαπραγμάτευση κ οι συζητήσεις που γίνονται με τους εταίρους, με στόχο να κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς.. Η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά, όπως υποστηρίζουν τα στελέχη του κόμματος βρίσκει τους ψηφοφόρους στο νησί,  συσπειρωμένους κ ενωμένους Μάλιστα, συμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, στα Χανιά..

Το πρωί του Σαββάτου, η κα Γεννηματά θα επισκεφτεί την κεντρική αγορά του Ηρακλείου, όπου θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, αλλά κ να ανταλλάξει απόψεις για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.. αμέσως μετά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα αναχωρήσει για το ρέθυμνο, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος Χάιπ, του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, ενώ το απόγευμα θα εγκανιάσει τα νέα γραφεία του κόμματος στο Ρεθυμνο.

Το πρωί της Κυριακής η Κα Γεννηματά θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη Χανίων, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής θα έχει συνάντηση με στελέχη του κόμματος της Δυτικής Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook