Δεν φτάνει που του έκλεψαν την μοτοσικλέτα, θα βρεθεί και… κατηγορούμενος ο 31χρονος ιδιοκτήτης που κατάφερε να καταδιώξει τους ανήλικους αλλοδαπούς δράστες και να τους ακινητοποιήσει. Κι αυτό, γιατί τραυματίστηκαν όταν τους γκρέμισε με το αυτοκίνητό του από το κλεμμένο δίκυκλο!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, στην Καρδάμαινα της Κω, όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι η μηχανή που είχε στην αυλή του σπιτιού του είχε κάνει… φτερά. Αμέσως πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να την αναζητά, ξέροντας ότι οι δράστες δεν θα είχαν απομακρυνθεί. Και πράγματι, τους εντόπισε σε μικρή απόσταση και τους έκανε νόημα να σταματήσουν. Όμως, εκείνοι προσπάθησαν να ξεφύγουν και άρχισε να τους καταδιώκει.

Προσπαθώντας να τους κλείσει τον δρόμο, ο 31χρονος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα οι δυο δράστες –ένας 16χρονος Έλληνας και ένας 15χρονος από το Αζερμπαϊτζάν!- να πέσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν ελαφρά. Στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα να… συλληφθεί!

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω άσκησε και στους τρεις διώξεις και τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή, ενώ έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αναζητήσει τους γονείς των ανηλίκων δραστών που θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook