Απάντηση στο δημοσίευμα του Flashnews.gr για το “ξήλωμα”οργάνων γυμναστικής στο άλσος των Αγίων Αποστόλων απέστειλε ο δήμος Χανίων.

Όπως επισημαίνει στην απάντησή του, ο δήμος απομάκρυνε τις αυθαίρετες κατασκευές μετά από επώνυμη καταγγελία πολίτη. Στη θέση τους πρόκειται να τοποθετηθούν καινούρια πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής.

Ακολουθεί η απάντηση του δήμου:

“Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων έπειτα από επώνυμη καταγγελία συμπολίτη μας προχώρησε στην αφαίρεση των αυθαίρετων κατασκευών, που είχαν τοποθετηθεί στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, σε βάρος του περιβάλλοντος. Επισημαίνεται ότι οι κατασκευές αυτές είχαν ως συνέπεια την καταστροφή του δέντρου, στο οποίο στηρίζονταν, καθώς οι βίδες, που είχαν τοποθετηθεί, διαπερνούσαν τον κορμό.

Σας γνωστοποιείται επίσης ότι το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου έχει προμηθευτεί ήδη όργανα γυμναστικής για υπαίθριους χώρους, τα οποία προβλέπεται να τοποθετηθούν το προσεχές διάστημα, στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων. Τα συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής είναι πιστοποιημένα και ανθεκτικά, ειδικά για εξωτερικούς χώρους και θα τοποθετηθούν στο έδαφος, με σκοπό τη δωρεάν κάλυψη των αναγκών άθλησης των συμπολιτών μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook