Ακυρώνεται τελικά η συναυλία που θα γινόταν για τις ανάγκες νοσηλείας στη Γερμανία μιας νέας κοπέλας Χανιώτισσας που πάσχει από λευχαιμία.

Η συναυλία αλληλεγγύης θα περιλάμβανε κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα και θα πραγματοποιούνταν στις 23 Απριλίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 19.30.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το αρμόδιο άτομο που είχε αναλάβει την διοργάνωση, κάποια διαδικαστικά δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας.

“Ανακοινωνουμε την ακύρωση της συναυλίας αλληλεγγύης για την 20χρονη χανιωτισσα που πάσχει από οξεία λευχαιμία διότι εφόσον έγινε γνωστό και πήρε μεγάλες διαστάσεις “καλοθελητες” συνέβαλαν δυναμικά ώστε να μου δημιουργήσουν ανεπανόρθωτο πρόβλημα. Εφόσον “κάποιοι” παρέχετε τόσο μεγάλο έργο και θέλετε να βοηθήσετε ουσιαστικά θα σας παρακαλούσα να μην μείνετε στα λόγια. Αν το πρόβλημα ήταν ότι δεν ακουστηκατε η δεν τοποθετηθηκατε στην αφίσα πολύ απλά ήταν διότι αν και το θέμα της μικρής χανιωτισσας που θα πω για άλλη μια φορά πάσχει από οξεία λευχαιμία ειχε γίνει γνωστό σε Παγκρητιο επιπεδο εσείς όπως μου αναφέρατε δεν το γνωρίζατε,  σας ζητάμε συγγνώμη και αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά. Περιμένουμε την δική σας κίνηση και φυσικά θα μας βρείτε συμπαραστατες. Όταν μιλάμε για θέμα όμως ζωής θανάτου όλα τα υπόλοιπα ας μένουν σε γωνίες. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια λεπτομέρεια ζητήσετε. Σας παρακαλούμε μην ξεχάσετε το κορίτσι μας που παλεύει Τράπεζα Πειραιώς Αρ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ 5758-065771-673 ΚΑΙ IBAN GR 1101727580005758065771673 Δικαιούχος ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΊΌΣΈ ΜΑΡΙ”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook