Προβλήματα με το νόμο έχει ο “σέξι” Κρητικός αγρότης Στάθης Στιβακτάκης. Είναι κατηγορούμενος, ανάμεσα σε άλλους, για επίθεση στα ΜΑΤ με κατσούνες.

 

Προβλήματα με το νόμο έχει ο “σέξι” Κρητικός αγρότης Στάθης Στιβακτάκης. Είναι κατηγορούμενος, ανάμεσα σε άλλους, για επίθεση στα ΜΑΤ με κατσούνες (γκλίτσες) αλλά και φθορές σε κλούβα των ΜΑΤ.

Το γεγονός έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθη. Τότε είχαν σημειωθεί επεισόδια ανάμεσα στους Κρήτες αγρότες και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τρεις ημεδαποί, 20, 25 και 37 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε υπηρεσιακό λεωφορείο, πράξεις που τελέστηκαν την 8 Μαρτίου 2017, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθη.

Κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση – αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συναυτουργία, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, απόπειρας διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook