Τη συμμετοχή τους στην Προεθνική ομάδα εξασφάλισαν τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, που διεξήχθη στην Κω.

Ο λόγος γίνεται για τα τρία παιδιά των Optimist, Νίκο Κοζωνάκη, Μαρία Κοζωνάκη και Αναστάση Γκάμπριελ, που θα λάβουν μέρος στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αττική από το Σάββατο 8 έως και τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στην Κω, σειρά παίρνει η διεκδίκηση της εισόδου στην Εθνική ομάδα.

Η αναφορά γίνεται για τα τρία παιδιά των Optimist, Νίκο Κοζωνάκη, Μαρία Κοζωνάκη και Αναστάση Γκάμπριελ που θα λάβουν μέρος, αρχής γενομένης από το Σάββατο 8 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τρίτη (11/4), στους αγώνες που διεξάγονται στην Αττική.

Οι τρεις αθλητές του ΝΟΧ έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην Προεθνική ομάδα χάρη στις πολύ καλές επιδόσεις και τις πρώτες θέσεις που κατέλαβαν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Μαζί τους βρίσκεται ο προπονητής τους, Ανδρέας Σηφάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook