Δριμεία επίθεση κατα της κυβέρνησης στην μαζική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Για νέο ξεκίνημα απο την Κρήτη έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά.

Προσερχόμενη η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στην πολιτική εκδήλωση στο κατάμεστο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

Από τη Κρήτη , τη μάνα γη της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης,  οι προοδευτικοί πολίτες στέλνουν απόψε ένα ισχυρό μήνυμα:
 Επιστρέψαμε. Δυναμώνουμε καθημερινά. Με τις αποσκευές μας γεμάτες εμπειρίες και μαθήματα. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, δίνουμε και πάλι πίσω την Παράταξη στο Λαό. Σ’ αυτό νέο μεγάλο ταξίδι, ζητώ την συμμετοχή ΟΛΩΝ.  Με την Κρήτη ξανά στη πρώτη γραμμή.

Στην ομιλία της η κα Γεννηματά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατα της κυβέρνησης ξεκαθαρίζοντας πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται να ψηφίσει νέες περικοπές.

Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας της κας Γεννηματά ήταν τα εξής:

Η κυβέρνηση είναι μετέωρη κοινωνικά και απομονωμένη πολιτικά. 

Ο λαός μας βιώνει με το χειρότερο τρόπο σήμερα τα αδιέξοδα της τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης για τον τόπο διακυβέρνησής των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ
Φόροι, περικοπές συντάξεων, ανεργία, λιτότητα στην αγορά, διάλυση της Υγείας και της Παιδείας, έλλειψη κάθε αναπτυξιακής προοπτικής.
Η κυβέρνηση είναι μετέωρη κοινωνικά και απομονωμένη πολιτικά. 

Τα έδωσαν όλα και αυτή τη φορά. Άλλη μία συνθηκολόγηση ηττημένου. Η  Κυβέρνηση συμφώνησε νέα  μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ.  .
 
Αποδέχθηκε τη νέα περικοπή των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου, κανείς ακόμη να γνωρίζει το τι έχει συμφωνηθεί για την ΔΕΗ και τα Εργασιακά 

Η αβεβαιότητα παραμένει. Κύριε  Τσίπρα αν ακόμη αναρωτιέστε  ποιοι παίζουν τις «κουμπάρες» σε  βάρος της χώρας, απλά κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας .
 
Η συνέχιση της παραμονής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην εξουσία, μόνο αδιέξοδα και καταστροφή μπορεί να προκαλέσει.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει νέες περικοπές, νέες αιματηρές θυσίες

Το βάρος συνεχίζει να πέφτει στους χαμηλόμισθους και τη μεσαία τάξη που βλέπει αυτή τη στιγμή να αμφισβητείται το παρόν και το μέλλον της και δίνει πλέον αγώνα επιβίωσης.

Όμως ταυτόχρονα δεν εξυπηρετούν και τα φτωχότερα στρώματα όπως ισχυρίζονται. Από αυτό τον κόσμο  έκοψαν το ΕΚΑΣ, αυτούς πλήττουν με τους έμμεσους φόρους, με την αποδυνάμωση των προνοιακών δομών, με την διάλυση των Νοσοκομείων, με την δραστική περικοπή του επιδόματος θέρμανσης. 

Και το χειρότερο. Τους στερούν κάθε προοπτική εξεύρεσης εργασίας και βελτίωσης της θέσης τους. Τους καταδικάζουν στην παραμονή στην φτώχεια με αντάλλαγμα κάποια μικρά επιδόματα.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει νέες περικοπές, νέες αιματηρές θυσίες χωρίς αντίκρισμα. Όπως και αν βαφτίσουν τα μέτρα που θα φέρουν, στην ουσία θα πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο. Ένα 4ο Μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση. Το Μνημόνιο του κ. Τσίπρα και της παρέας του.  

 Δεν μπορείτε. Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να υποθηκεύσετε το μέλλον της χώρας 

Είναι περισσότερες οι επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο από εκείνες που ανοίγουν. Χιλιάδες άνθρωποι στο δρόμο.
Και τι κάνει η Κυβέρνηση; Τίποτα. Το απόλυτο μηδέν!

Τα κόκκινα δάνεια συσσωρεύονται. Μια «ωρολογιακή» βόμβα στα τελευταία λεπτά πριν την έκρηξη. Διοργανώσαμε στη Βουλή την Τρίτη, ειδική εκδήλωση για το σοβαρό αυτό ζήτημα, καταθέτοντας συγκεκριμένες απόψεις. 

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να παρουσιάζει  μια εικονική πραγματικότητα. Την ίδια ώρα που εξήγγειλε τον ερχομό της ανάπτυξης στο Υπουργικό του Συμβούλιο η ΕΛΣΤΑΤ τον «άδειασε» με στοιχεία και αριθμούς! Κανείς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν ακούει τα καμπανάκια για την οικονομία  που ηχούν κάθε μέρα.

– Τα μπλοκάκια κλείνουν κατά χιλιάδες κάθε μήνα θέτοντας σε αμφισβήτηση  τα έσοδα του ΕΦΚΑ.
-Οι Τράπεζες αυξάνουν για 2ο συνεχόμενο μήνα την εξάρτησή τους από τον ELA την ώρα που οι καταθέσεις μειώνονται.
-Το Δημόσιο κήρυξε ξανά στάση πληρωμών στους ιδιώτες. 
Τρεις μήνες μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού καμία από τις βασικές του προβλέψεις δεν ισχύει. 

Σ’ αυτές τις επιλογές απαντάμε για ακόμη μια φορά. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. 

Γι’ αυτό τους λέμε: «Δεν μπορείτε. Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να υποθηκεύσετε το μέλλον της χώρας. Να μας εγκλωβίσετε στο δίλημμα GREXIT ή σκληρή λιτότητα.  Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο το καλύτερο. 

Νέα Δημοκρατία: Πότε ανέλαβε τις ευθύνες της για τη διόγκωση του χρέους και των ελλειμμάτων; Ποτέ.

Η λύση στα προβλήματα της χώρας δεν μπορεί να είναι η παλινόρθωση της Δεξιάς, ούτε έχει αποτέλεσμα «μέτωπο»  με την Νέα Δημοκρατία. 

Δεν έχουμε αυταπάτες. Η σκληρή κριτική απέναντι στην κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τις πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές από τη ΝΔ. Την συντηρητική Ν.Δ. που υπερασπίζεται σκληρά την καταστροφική για την χώρα πολιτική της περιόδου 2004-2009 του κ. Καραμανλή. 

Αλήθεια, πότε έκανε η ΝΔ τη δική της αυτοκριτική; Πότε ανέλαβε τις ευθύνες της για τη διόγκωση του χρέους και των ελλειμμάτων; Ποτέ.

Πότε στάθηκε απέναντι στον καθρέφτη να αναμετρηθεί με το μοντέλο το συγκεντρωτισμού και  του παλαιοκομματισμού που η ίδια εξέθρεψε; Ποτέ. Η αξιωματική αντιπολίτευση ταυτίζει ισοπεδωτικά το αύριο της χώρας με το δικό της, σα να μη μας δίδαξε τίποτα η κρίση και οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτήν. 

Ας μην γελιόμαστε. Οι οικονομικές παθογένειες της αγοράς δεν θα αντιμετωπιστούν μέσα από τις νεοφιλελεύθερες «δεξαμενές σκέψεις». 

Μέσα από  «προκρούστειες λύσεις» για τη συρρίκνωση του Κοινωνικού Κράτους. Σ’ εμάς δεν θα βρουν πρόθυμους, ούτε για δήθεν ευρωπαϊκά μέτωπα με τη ΝΔ, η Αυγή είναι βαθειά νυχτωμένη, ούτε για δήθεν αντιδεξιά μέτωπα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Πότε μας πάνε από δω, πότε μας πάνε από κει. Εμείς σταθερά αυτόνομη πορεία.

Είμαστε η Παράταξη  που έχει συνδέσει την ιστορική της διαδρομή με την ευημερία, την πρόοδο

Είμαστε η Παράταξη που έχει συνδέσει την ιστορική της διαδρομή με την ευημερία, την πρόοδο και όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει σε αυτό τον τόπο. Γιατί όταν εμείς μιλάμε για μεταρρυθμίσεις, το εννοούμε, το πιστεύουμε, το επιδιώκουμε.

 
Εμείς την αλλαγή δεν τη φοβόμαστε. Εμείς γεννηθήκαμε για την αλλαγή. Ζούμε και αναπνέουμε για την πρόοδο, για τη ρήξη με ό,τι μας κρατά στο χθες. Για εμάς «μεταρρύθμιση» είναι η αλλαγή προς όφελος των πολλών, υπέρ του γενικού συμφέροντος. Μεταρρύθμιση δεν είναι ούτε η αναβίωση ενός ρετρό κρατισμού, ούτε η αναδόμηση ενός πελατειακού κράτους. Όπως μεταρρύθμιση δεν είναι ούτε η διαρκής στοχοποίηση του Κοινωνικού Κράτους από τη Δεξιά. Ούτε η άκριτη αμφισβήτηση κάθε κοινωνικού δικαιώματος στην ασφάλιση, την εργασία.  

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προτάσσει την Αγορά από την Κοινωνία. Εμείς θα επιμείνουμε απόλυτα στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης για την  επεξεργασία και υιοθέτηση μιας Εθνικής Γραμμής εξόδου από την κρίση και τα Μνημόνια. 
Μόνο μια βιώσιμη Κυβέρνηση, με ευρεία  λαϊκή και κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μπορεί  αξιόπιστα να το εγγυηθεί. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το αρνούνται. 
Εμμένουν στη λογική της πόλωσης και του διχασμού. Αυτή όμως η τακτική οδηγεί μόνο σε αδιέξοδο. 
Γι αυτό διεκδικούμε την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ώστε να έχει καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

 «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ» για πραγματικές αλλαγές στην οικονομία, το κράτος και τη φορολογία

Ένα σχέδιο για πραγματικές αλλαγές στην οικονομία, το κράτος και τη φορολογία που έχουμε ονομάσει «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ».

Πρόκειται για έναν οριζόντιο στρατηγικό σχεδιασμό που προβλέπει πιλοτικά αναπτυξιακά projects σε όλη την Περιφέρεια, με έμφαση στα πλεονεκτήματα κάθε περιοχής. Για ένα πραγματικό αναπτυξιακό αποκεντρωμένο μοντέλο. 

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ. Κι αυτό δεν θα έρθει με κόφτες και περικοπές, αλλά με επιταχυντές που θα προσελκύσουν επενδύσεις και θα φέρουν θέσεις εργασίας, δημιουργώντας ξανά συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης για τους πολλούς κι όχι μόνο τους προνομιούχους. 

-Θα μου επιτρέψετε μια σύντομη αναφορά στις βασικές επιλογές, στόχους και προτεραιότητες που κατά τη γνώμη μου οφείλει να υπηρετήσει.

Στην καρδιά κάθε προοδευτικής αναπτυξιακής στρατηγικής βρίσκεται ασφαλώς η παραγωγή νέου πλούτου σε συνδυασμό με τις νέες θέσεις εργασίας που επιβάλλεται να δημιουργεί. Επίσης και η ακριβοδίκαιη και αναλογική κατανομή του κόστους και των  ωφελειών της ανάπτυξης στο κοινωνικό σύνολο. Στο κρίσιμο ερώτημα από ποιους και για ποιους η ανάπτυξη, η απάντηση μας είναι ξεκάθαρη.

Μια ανάπτυξη που στηρίζεται στην κρατική χρηματοδότηση, το γιγάντιο πρόγραμμα δημοσίων έργων κυρίως για υποδομές, το κράτος – επιχειρηματίας σε εκτεταμένους τομείς,  έχει φθάσει στα όριά της.

Να παραμείνουν και να επιστρέψουν τα παιδιά μας στο τόπο μας. Είναι εθνικός στόχος 

 Πρώτος και καθοριστικός μας στόχος είναι να  βγάλουμε τη νέα γενιά μπροστά. Να είναι αυτή που με τη γνώση, το ταλέντο, τη δυνατότητά της  θα σηματοδοτήσει τη στροφή και την επανεκκίνηση της ανάπτυξης.

Το σύνθημα να παραμείνουν και να επιστρέψουν τα παιδιά μας στο τόπο μας,  το πιο παραγωγικό κεφάλαιο για τη χώρα και να ενισχυθεί τόσο η νέα επιχειρηματικότητα όσο και οι ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά εργασίας, είναι απόλυτη προτεραιότητα. Είναι εθνικός στόχος.

Δεύτερος εξ ίσου καθοριστικός στόχος είναι η ανασυγκρότηση της ραχοκοκαλιάς της ανάπτυξης  που ήταν και πρέπει να είναι και  στο μέλλον η μικρή και η μεσαία τάξη.
Πάνω της θα στηριχθεί το μεγαλύτερο μέρος της αναδιάρθρωσης  και της παραγωγής του πλούτου.
Και βεβαίως σε ό,τι αφορά το κοινωνικό περιεχόμενο της προσπάθειας το ελάχιστο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης, κοινωνικής προστασίας και ασφάλειας για την οικογένεια, συμπληρώνει τις επιλογές μας.

Θέλουμε η οικονομία να στηριχτεί σε  δύο πυλώνες: 

Ο ένας  πόλος των μεγάλων, ξένων, διακρατικών επενδύσεων που πρόεκυψαν και που θα προκύπτουν από διμερείς συμφωνίες. 

Ο δεύτερος πόλος της οικονομίας θα συγκεντρώσει ,θα αναδιαρθρώσει, θα επεκτείνει  και θα βοηθήσει την εξωστρέφεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιομηχανικές, μεταποιητικές. 

Τομείς  που ενώνουν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και που ενώνουν την εθνική οικονομία με τις περιφερειακές.  
Που συνδέουν την παραγωγική κοινωνία της «σκέψης των μυαλών» με την δύναμη της εφαρμογής και του αποτελέσματος.  

Αρχίζουμε από τους μικρομεσαίους, είναι  ο συνδετικός κρίκος. 
•    Θέλουμε οδικό χάρτη ώστε οι μεν επιχειρήσεις που επιβίωσαν στην κρίση να ενισχυθούν και να επεκταθούν και εκείνες που δεν άντεξαν την πίεση να βρουν δρόμους προσβασιμότητας ξανά στην παραγωγή και την ανάπτυξη.
•    Θέλουμε να απελευθερώσουμε από την γραφειοκρατία και τους ίδιους του υπαλλήλους ώστε να ασχοληθούν με δημιουργικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες.  
•    Θέλουμε το κράτος, με την στενή του έννοια, να μην στέκεται εμπόδιο σε ό,τι παράγει, να περιορίσει τον ρόλο του στην εποπτεία και τον συντονισμό.
•    Θέλουμε την αποκέντρωση όχι για να δημιουργηθεί μία άλλη «άτυπη» γραφειοκρατία και βιλαέτι αλλά για να ενισχύσουμε τις περιφερειακές δομές, τις συνέργειες, την τοπική απασχόληση, τη σύγκλιση και συνοχή. 

Ας μην φοβηθούμε να μιλήσουμε για συγκριμένα παραγωγικά και αναπτυξιακά θέματα. 
Το τι μπορεί να παραχθεί θα συναποφασιστεί περιφερειακά με όλους τους κοινωνικούς και θεσμικούς εταίρους .
Μπαίνουμε στην πρόκληση όμως να προτείνουμε πιλοτικά το πώς μπορεί να παραχθεί  και αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις ώστε να καταρτιστεί ένα θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση τους, καταργώντας κάθε τεχνητό, πελατειακό ,συστημικό εμπόδιο.
Αυτός θα είναι ο καμβάς των προγραμμάτων μας ,των συμφωνιών μας με τις περιφέρειες ,τις κοινωνικές δυνάμεις, την παραγωγική τάξη ,η νέα μας συμφωνία με όλη την κοινωνία.

Οφείλουμε να οικοδομήσουμε και να στηρίξουμε μια νέα συμφωνία κοινωνίας – κράτους – αγοράς. 

Εδώ  στην Κρήτη  ο Πρωτογενής Τομέας μαζί με τον Τουρισμό μπορούν να δημιουργήσουν νέες προοπτικές.

Η ανάκαμψη της οικονομίας μπορεί να στηριχθεί στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών .
 Η κυβέρνηση συνεχίζει να χτυπάει τον πρωτογενή τομέα ,
Από την μια μεριά τον γονάτισε με τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους και από την άλλη πλευρά του στερεί όλα τα χρηματοδοτικά μέσα για επενδύσεις και ανάπτυξη.
Μπήκαμε στο τρίτο χρόνο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και ακόμα κανένας νέος δικαιούχους δεν έχει ενταχθεί.
Οι νέοι αγρότες ακόμη περιμένουν την αξιολόγησή τους ενώ φθάνει το καλοκαίρι και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Το πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας οδηγείται στην πλήρη αποτυχία .
Ξέχασαν τα μέτρα για την μεταποίηση και τα σχέδια βελτίωσης για τους αγρότες.
Ξέχασαν τα μέτρα για τις μικρές αλυσίδες εφοδιασμού και τις αγροδιατροφικές συμπράξεις για συνεργασία των παραγωγών και των ομάδων τους με τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις που τόση αξία έχει για εδώ την Κρήτη.
Ξέχασαν και τους αγρότες από τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια με το νομοσχέδιο που έφεραν πρόσφατα στη Βουλή.
Οφείλουμε να δείξουμε πως υπάρχει και άλλος δρόμος με ελπίδα και προοπτική για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Καλούμαστε να δημιουργήσουμε μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση.

Συνέδριο, μαζικό, ποιοτικό, ανοιχτό και Δημοκρατικό. Ένα συνέδριο της Κοινωνίας. 

Για πρώτη φορά σε συνέδριο πολιτικού Φορέα θα είναι η κοινωνία κυρίαρχη. 
Το 50% των συνέδρων μας, θα είναι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, των Συνδικαλιστικών Σωματείων, των Επιστημόνων, των Επιμελητηρίων, της Νέας Γενιάς. 
Θα είναι αιρετοί εκπρόσωποι της κοινωνίας σε διάφορες συλλογικότητες. 
Ανοίγουμε την Παράταξη στους Πολίτες.
Δίνουμε και πάλι πίσω την Παράταξη στο Λαό.
Επιτέλους τέλος στους μονολόγους των πολιτικών και των στελεχών με την κοινωνία παρατηρητή.
Είναι η ώρα να ακούσουμε.

Να ακούσουμε τους εκπροσώπους των ζωντανών κοινωνικών δυνάμεων του τόπου να μας καταθέτουν τις απόψεις τους, τις προτάσεις τους, τις προσδοκίες και τα οράματά τους. Να συνδιαμορφώσουμε την πρότασή μας.
Ακούω τις αντιδράσεις, όλων όσων είχαν συνηθίσει σε συνέδρια μηχανισμών. 
Είναι όμως η ώρα να αλλάξουμε και θα αλλάξουμε.

Στο Συνέδριό μας θα αποφασίσουμε την Οργανωτική Λειτουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Προχωράμε στη φάση αυτή, στη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ως ενιαίου πολυκομματικού φορέα, με σεβασμό στα κόμματα και τις κινήσεις που την αποτελούν. Και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τον στρατηγικό στόχο της δημιουργίας του ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.
Για το τελικό βήμα του ενιαίου φορέα, για να είναι στέρεο, απαιτείται πρώτα η όσμωση των συνιστωσών και η δυναμική στην κοινωνία. 
Απαιτούνται οπωσδήποτε εξάλλου, ειδικές αποφάσεις των κομμάτων που δεν έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα. 
Άλματα στο κενό δεν κάνουμε. Ο δρόμος προς το Συνέδριο είναι ανοιχτός, χωρίς εμπόδια και επικίνδυνες στροφές. Είμαστε αποφασισμένοι να τον διαβούμε όλοι μαζί, ενωμένοι. Όσο περισσότεροι τόσο πιο δυνατοί.
 Όσο αφορά την εκλογή ηγεσίας από τη βάση, αποτελεί δική μου πρόταση και δέσμευση και αναφέρεται  στη συγκρότηση του ενιαίου φορέα. Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους και στην ώρα τους. 

Είναι η ώρα της ενότητας της Κεντροαριστεράς. Επιστρέψαμε.

Δημιουργούμε μαζί την νέα μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς.
Θέτουμε τις βάσεις για την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας. 
Σ’ αυτή την πορεία, ζητώ την συμμετοχή ΟΛΩΝ.
Είναι η ώρα της ενότητας της Κεντροαριστεράς. 
Επιστρέψαμε.  
Δυναμώνουμε καθημερινά. 
Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις.
Με τις αποσκευές μας γεμάτες εμπειρίες και μαθήματα, ενωμένοι, 
αποφασισμένοι, 
ξεκινούμε για το μεγάλο ταξίδι,  
με προορισμό την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. 
Γιατί η θέλησή μας είναι πιο δυνατή από τα εμπόδια.
Γιατί τα όνειρά μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook