Δοκίμασε τα έξυπνα tips

Ακολούθησε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές και ξύπνα κάθε πρωί πιο φρέσκια και όμορφη από ποτέ!

Περιποίηση για τα μαλλιά σου μόνο

Ένα από τα αγαπημένα τρικ ομορφιάς που μπορείς άνετα να εφαρμόσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι χωρίς αμφιβολία να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με ένα κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και το πρωί τα μαλλιά σου θα είναι σούπερ απαλά.

Η βασική προϋπόθεση είναι τα μαλλιά σου να είναι φρεσκολουσμένα και να το κάνεις αποφεύγοντας τις ρίζες των μαλλιών σου! Μόλις ξυπνήσεις απλά ξέπλυνε τα με ζεστό νερό και θα δεις τη διαφορά.

Απαλά χεράκια

Αν τα χέρια σου υποφέρουν από ξηροδερμία και «διψάνε» τότε το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι να ενισχύσεις την ενυδάτωση τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ένα «σπιτικό» σκράμπ με μέλι και ζάχαρη πριν τον ύπνο είναι σούπερ. Ξέπλυνέ το και στη συνέχεια άπλωσε στα χέρια σου μια ενυδατική κρέμα χεριών ή κεραλοιφή που κάνει θαύματα. Αν φορέσεις και βαμβακερά γάντια τότε τα χέρια σου θα είναι ακόμη πιο σούπερ απαλά!

Καθαρό πρόσωπο

Φυσικά και όλες θέλουμε να έχουμε ένα καθαρό πρόσωπο όταν ξυπνάμε το πρωί.  Η ακμή και τα σπυράκια δεν αποκλείεται να σταθούν εμπόδια αλλά αυτό που μπορείς να κάνεις το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο είναι απλό για να έχεις πάντα καθαρή επιδερμίδα το πρωί.

Το βασικό εδώ είναι πάντοτε να πλένεις το πρόσωπο σου πριν πέσεις για ύπνο. Μην το ξεχνάς και μαζί με τα δόντια σου φρόντισε να έχεις πάντοτε καθαρή επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σατέν μαξιλαροθήκη… για πάντα

Μην την υποτιμάς γιατί κάνει θαύματα, τόσο για τα μαλλιά σου αφού ειδικά να έχεις εύθραυστα μαλλιά που έχουν την τάση να μπλέκονται κατά τη διάρκεια της νύχτας τότε θα δεις πως θα αλλάξει η εμφάνιση των μαλλιών σου!

Ένα ακόμη tip είναι να προσπαθείς να κοιμηθείς ανάσκελα αφού όταν γυρίζεις πλευρό δεν αποκλείεται να ξυπνήσεις το πρωί με σακούλες στα μάτια και λεπτές γραμμούλες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook