Στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, την Παρασκευή (07/04), πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το 33ο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχη της Κρήτης”, που θα διεξαχθεί στο Τυμπάκι.

Οι αγώνες ανάμεσα στις Μικτές ομάδες των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 13 και 14 Μαΐου.

Την ΕΠΣ Χανίων εκπροσώπησαν στη συνάντηση που έγινε στο Ηράκλειο οι Μιχάλης Κουλιεράκης και Κώστας Φανδριδάκης.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου η διοργάνωση του 33ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Μάχης της Κρήτης» 2017, το οποίο θα γίνει στο Τυμπάκι το διήμερο 13-14 Μαΐου.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων της Κρήτης προσκλήθηκαν σήμερα σε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΗ ενόψει του φετινού τουρνουά. Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου, Κωστής Λεμπιδάκης (ΕΠΣ Λασιθίου), Μιχάλης Κουλιεράκης, Κώστας Φανδριδάκης (ΕΠΣ Χανίων), Τίτος Χνάρης, Νίκος Μαρκουλιδάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής της ΕΠΣΗ, τους εκπροσώπους υποδέχτηκαν οι κ.κ. Κουτεντάκης και Παπαγγελής ενώ στη συνέχεια έγινε ανάλυση και επισημάνσεις για την προκήρυξη και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα έχει χαρακτήρα ενός σπουδαίου αθλητικο-πολιτισμικού γεγονότος για το Τυμπάκι και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Επίσης έγινε η κλήρωση για το πρόγραμμα της διοργάνωσης, με τους αγώνες να γίνονται στο γήπεδο Τυμπακίου.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ-ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ

Α’ ΑΓΩΝΑΣ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15:30)

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ

Β’ ΑΓΩΝΑΣ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:30)

ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΙ – ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10:00)

ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ Α’ ΚΑΙ Β’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 12:00)

ΝΙΚΗΤΕΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

*Θα ακολουθήσουν οι απονομές και η τελετή λήξης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η Οργανωτική Επιτροπή της ΕΠΣΗ παρέθεσε μέσα σε όμορφο κλίμα γεύμα στους εκπροσώπους των κρητικών ΕΠΣ, στο εστιατόριο «Sentuki».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook