Ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του στη Δραματική συρρίκνωση και την πλήρη ιδιωτικοποίηση που οδηγείται ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ), αποτέλεσμα της απόφασης της κυβέρνησης να συγχωνεύσει τους 4 εποπτευόμενους οργανισμούς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε ένα.

και συνεχίζει η ανακοίνωση

Έτσι η πιστοποίηση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, η αγροτική έρευνα και κατάρτιση των αγροτών αφήνονται στη μοίρα τους. Ένα ακόμα χτύπημα δέχεται ο κλάδος μας, συνέχεια άλλων όπως οι εξευτελιστικές τιμές των ζωοκομικών προϊόντων, η αύξηση των ζωοτροφών κ.α.

Ο Σύλλογός μας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα του υφυπουργού κου Δριβελέγκα, που στα πλαίσια των εγκαινίων του Αγροτικού Αύγουστου και της συνάντησης με μαζικούς φορείς των αγροτών φαίνεται ότι ξέχασε να καλέσει το σύλλογό μας.

καταλήγοντας αναφέρουν στην επιστολή

Ίσως αντιλαμβάνεται ότι οι κτηνοτρόφοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και δε χρειάζεται να κουβεντιάσει με εμάς; Γι’ αυτό δεν είπε λέξη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως π.χ. για το ζήτημα της εξισωτικής αποζημίωσης που θα λυνόταν μέχρι τις 15 Αυγούστου, πράγμα που δε διαφαίνεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook