Η σπουδαία εμφάνιση του Κισσαμικού για παραπάνω από ένα ημίχρονο στο “Γ. Καμάρας” δεν απέφερε αποτέλεσμα, αφού ο Απόλλων με “χρυσή αλλαγή” τον Διαμαντόπουλο επικράτησε με 1-0.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με το παιχνίδι στο Αιγίνιο “κοίταξε” στα “μάτια” τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα, τον οποίο απείλησε ακόμα και με ήττα, αφού στο 32’ είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι για το 0-1, αλλά ο Χιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Μίλιτς.

Από την άλλη και στις δύο περιπτώσεις που απείλησε αισθητά ο Απόλλωνα η μπάλα προσέκρουσε στα δοκάρια της εστίας του Λαζαρίδη, σε προσπάθειες του Σιατραβάνη (11’) και του Πάνου (42’).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μεταφέρουν το σκηνικό κοντά στην εστία του Λαζαρίδη, αλλά χωρίς να απειλήσουν αισθητά βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 76’ με τον προερχόμενο από τον πάγκο Διαμαντόπουλο.

Στο 81’ ξανά ο Χιώτης με σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Γιαλούση αρνήθηκε το γκολ στον Κισσαμικό, αποτρέποντας την ισοφάριση.

Οι φάσεις του αγώνα
2’ Κόρνερ του Τιάγκο Σίλβα κεφαλιά του Μπουγαΐδη η μπάλα λίγο έξω από την εστία.
11’ Ο Σιατραβάνης βρίσκει χώρο για το σουτ έξω από την περιοχή και ο Λαζαρίδης βρίσκει την μπάλα όσο χρειάζεται για να προσκρούσει στο δοκάρι και να μην καταλήξει στα δίχτυα.
23’ Πάσα του Τιάγκο Σίλβα σουτ του Ψιάνου η μπάλα περνάει αρκετά έξω από την εστία.
28’ Μπαλιά του Γκούμα στον Μίλιτς, που αποφεύγει τον Μπαρτολίνι και κάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τον Χιώτη να μπλοκάρει την μπάλα.
31’ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Τιάγκο Σίλβα ανατρέπεται από τον Πάνο και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλογίζει πέναλτι. (32’) Ο Μίλιτς αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι ο Χιώτης αποκρούει και στη συνέχεια μπλοκάρει και το πλασέ του Ψιάνου.
33’ Από γύρισμα του Ντάσιου ο Τιάγκο Σίλβα διώχνει σωτήρια προ του Τζάνη.
40’ Σουτ του Σιατραβάνη μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Λαζαρίδης.
42’ Ατομική προσπάθεια από τα δεξιά του Πάνου και σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
44’ Σέντρα του Χιντζίδη κεφαλιά του Δεληζήση ψηλά άουτ.
53’ Ο Κονέ σε εκτέλεση φάουλ για τον Απόλλωνα συνεργάστηκε με τον Χιντζίδη κι έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
76’ ΓΚΟΛ: Από προσπάθεια και σέντρα του Πετρόπουλου ο Σιατραβάνης βρέθηκε στο έδαφος, το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο Διαμαντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 1-0.
81’ Σπουδαία φάση για τον Κισσαμικό. Από φάουλ του Ψιάνου ο Γιαλούσης με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, ο Χιώτης απέκρουσε και στη συνέχεια έκοψαν σωτήρια οι αμυντικοί τον Σελινιωτάκη.
83’ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα, με διαμαρτυρίες αρχικά για χέρι του Πετρόπουλου και σουτ του Κίκε που μπλόκαρε ο Χιώτης.
88’ Φάουλ του Κίκε η μπάλα λίγο έξω από την εστία.

Διαιτητής: Γκοβέσης (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αρμακολας (ΕΠΣ Κυκλάδων)-Μπάλιακα (ΕΠΣ Λέσβου)
4ος διαιτητής: Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Πάνος (31’), Γιαλούσης (42’), Σελινιωτάκης (56’), Μπαρτολίνι (86’), Ομπόντο (87’)

Απόλλων (Απόστολος Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Χιντζίδης, Ντάσιος, Κονέ, Μπαρμπόσα (61’ Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης (84’ Ομπόντο), Τζάνης (46’ Αλμπάνης), Πετρόπουλος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (35’ λ.τρ. Σελινιωτάκης), Νικόλτσης (71’ Κίκε), Μίλιτς, Μάντζης (64’ Στογιάνοφ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook